Jazz It Up Ronald Douglas Kwartet - 2024 in Het Podium

Jazz It Up

Ronald Douglas Kwartet

Jazz It Up is terug in Het Podium.

Neem plaats in onze grote zaal, die speciaal voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot gezellig jazzcafé. Jazz-zanger Ronald Douglas zit al bijna 30 jaar in het vak. Eén van de vocale parels uit de Nederlanse jazz!

Met zijn soepele benadering van teksten en improvisatie is hij een veelgevraagd zanger en entertainer. Samen met Rob van Bavel op piano, Kasper Kalf op bas en Marc Schenk op drums vormt hij het Ronald Douglas Kwartet. De mannen beloven een fijne jazzmiddag in Het Podium.

Ronald Douglas

Hij won als eerst Europeaan een Worldwide Online competitie in 2006 en speelde daarmee op het East Coast Jazzfestival in Washington. In de afgelopen 30 jaar trad hij overal op met zijn trio of fantastische orkesten. Dat leverde hem zowel nationaal als internationaal erkenning op.

Als zanger van de Timeless Orchestra, trad hij vervolgens ook op met onder meer het Metropole Orkest, Skymasters, Ricciotti Ensembe en de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Zijn stem wordt beluisterd in landen als Japan, India, Brazilië, Israël, Indonesië en de Verenigde Staten. Ronald Douglas werkte samen met onder meer Rob Pronk, Jerry van Rooyen, John Clayton jr., Rita Reys en Mark Murphy.

LET OP: dit concert in Het Podium is ongeplaceerd. Je kunt dus zelf bepalen waar je gaat zitten.