Knock Out - cabaretweekend - 2024 in Het Podium

Knock Out Comedy Crew

Stand-up comedy

Knock Out Comedy Crew in Het Podium!

Welkom in Het Podium, dat speciaal voor het Cabaretweekend wordt omgetoverd tot Comedycafé. Neem lekker plaats aan één van de tafeltjes en laat je verrassen door de Knock Out Comedy Crew. Vijf comedians en één MC beloven je een avond onvervalste stand-up comedy. Lekker lachen, zonder rode draad. Met opkomend talent, gevestigde namen en soms zelfs gast-comedians.

Bereid je voor op pure stand-up comedy met de beste grappen, briljantste typetjes, hardste roast-jokes en messcherpe observaties. En wees gewaarschuwd: de comedians nemen geen blad voor de mond.

Knock Out Comedy Crew

De comedyshows op Netflix en in drukbezochte comedyclubs tonen aan dat stand-up comedy razend populair is. In 2015 ontmoette een zestal comedians elkaar backstage, een vriendschap ontstond. Al snel organiseerden de comedians comedy avonden en wonnen ze diverse prijzen op comedy- en cabaretfestivals. De kers op de taart: hun eigen comedyclub in Utrecht. Nu is het tijd om de crew uit te breiden en het land in te trekken.

Knock Out Comedy Crew bestaat uit Davey Turnhout, Arjan Kleton, Dave Felida, Oscar Arnold, Huibert-Jan van Roest, Jean van Seventer, Esther van der Voort, Steff Balm, Anuar, Arie Koomen, Sjoerd Janssen, Ruud Smulders, Klaas Prins, Jim Speelmans, Fuad Hassen, Edson da Graça, Roel C. Verburg, Tom Montfrooy, en Jacob Spoelstra.

Cabaretweekend

Knock Out Comedy Crew is één van de acht voorstellingen die te zien is tijdens het Cabaretweekend dat van 29 maart tot en met 1 april 2024 plaatsvindt in De Tamboer en in Het Podium. Alle kaarten dit weekend kosten € 10,00. En als je voor twee voorstellingen tegelijk kaarten reserveert, krijg je van ons de 3e cadeau! Bekijk hier alle voorstellingen in het Cabaretweekend.
Reserveer hier direct kaarten voor de 3=2 actie.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?

Cabaretweekend 2024

Alle* voorstellingen voor slechts € 10,00
2 voorstellingen boeken = 3e gratis!