LIGHT BY THE SEA PLAYS THE CRANBERRIES - 2024 in Het Podium

Light By The Sea plays The Cranberries

90's revive

Light By The Sea plays The Cranberries in Het Podium!

Let op: dit is een sta-concert!

Light By The Sea neemt het publiek mee terug in de tijd met de kracht van geluid, geïnspireerd op de legendarische Live In Paris (Beneath The Skin, 1999) set van The Cranberries. Daarnaast voegen ze hun favoriete tracks toe aan de al rijkelijke met hits gevulde setlist.

Eszter Anna Baumann

De Hongaarse zangeres Eszter Anna Baumann werd in haar jeugd getraind in verschillende folk (volksmuziek) competities en ontdekte al snel de overeenkomsten tussen enkele Hongaarse en Ierse folk technieken. En dat maakt haar de ideale zangeres om een ode te brengen aan The Cranberries.

The Cranberries

De combinatie van Ierse folk & rock en het betoverende stemgeluid van Dolores O'Riordan gaf The Cranberries de kans om tot een van de meest iconische acts uit te groeien. Met grote hits als Zombie. Linger en Ode To My Family is de band niet meer uit de hitlijsten weg te denken.

Het is een grote eer voor Anna en voor Light By The Sea om de muziek van deze unieke zangeres opnieuw ten gehore te brengen. En die legacy: Will Linger On Forever.

Afterparty

Om tijdens deze avond compleet weg te dwalen in al het goede wat de 90’s muzikaal heeft voortgebracht, zal er een live DJ aanwezig zijn die voor en na de show het beste van de 90’s ten gehore brengt.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?