M-DOT - Vogelpop - 2024 in Het Podium

M-DOT, Proper en meer

Vogelpop voorverkoop

Vogelpop en Het Podium organiseren samen 'Voorverkoop on Tour'

Vogelpop gooit het over een andere boeg! Geen traditionele voorverkoop via de website, maar een epische 'Voorverkoop On Tour'! Weg met online tickets en eindeloze wachtlijsten, maar gewoon live jouw ticket scoren en meteen in de feeststemming duiken!

En uiteraard komt de Voorverkoop on Tour ook naar Het Podium. Op 14 april verwelkomen we M-DOT, Dead End Generation, Proper en Waardeloos in Hoogeveen voor een avond vol energie en onvergetelijke beats.

Na deze waanzinnige avond kun je meteen jouw kaarten scoren voor Vogelpop, inclusief een leuke extra verrassing van ons! Zorg dan dat je erbij bent en regel jouw Vogelpop-tickets ter plekke bij Het Podium!

M-DOT

M-DOT heeft een CV waarvan je mond openvalt. Denk aan samenwerkingen met Method Man, DJ Premier, Grand Puba, Pete Rock en nog talloze andere grootheden waar je alleen maar van kunt dromen. Zijn beats zijn rauw, onversneden, met een East Coast-vibe. Zijn stem en flow passen perfect bij de sfeer. Verwacht een show van ongekende intensiteit, zoals alleen de hardcore rappers uit de late jaren 90 kunnen brengen.

Dead End Generation

Streetpunk rechtstreeks uit het hart van het Brabantse Den Bosch. Vorig jaar stonden ze al op het podium van Vogelpop en bewezen ze aan het noorden van Nederland dat ze onmogelijk vergeten konden worden. Laat jezelf gaan op de rauwe, ongepolijste energie van deze band en voel de adrenaline door je aderen stromen. 

Proper

In een mum van tijd heeft deze crossover groep al indruk weten te maken op vele fronten. Hoewel ze pas een jaar bestaan, hebben ze al een EP uitgebracht en hebben ze podia betreden als Paradiso, ESNS en RTV Drenthe Live. Hun unieke mix van hiphop en metal, met uitstapjes naar trap, punk en jazzrap, doet denken aan iconische bands als Body Count, Bob Vylan en Rage Against The Machine.

Hun explosieve geluid is een krachtige samensmelting van genres die je meeneemt op een onvergetelijke muzikale reis. Mis deze sensationele ervaring niet en bereid je voor op een optreden dat je nog lang zal bijblijven.

Waardeloos

Een gouden klassieker in de Nederlandse punkscene! Al meer dan 20 jaar bewijzen deze drie jongens uit Boskoop dat ze weten waar ze mee bezig zijn. Ze brengen niet alleen plezier en leven in de brouwerij, maar dompelen je ook onder in de rauwe energie van punk terwijl ze een toost uitbrengen op het goede leven. Met hun unieke mix van punk, ska en aanstekelijke humor slagen ze er keer op keer in om zelfs de meest norse knorrepot aan het lachen te krijgen.

Maak je klaar voor een middag vol ongekende vibes en een tsunami van vrolijkheid die je nog lang zal bijblijven!