Matt Schofield - 2023 in Het Podium

Matt Schofield

Albumtournee 2023

De Britse zanger, songwriter, producer, maar bovenal gitaarvirtuoos Matt Schofield rekt de grenzen van de Britse bluestraditie op. Hij treedt al 30 jaar op, waarvan 20 jaar als soloartiest. Zonder twijfel is hij van grote invloed op zijn generatie gitaristen. Met zijn vloeiende, melodische gitaarspel en iconische sound inspireerde hij honderden gitaristen. Niet voor niets werd hij overladen met awards, zoals de British Blues Guitarist of the Year (3x!) en British Blues Album of the Year. Matt Schofield werd als eerste gitarist opgenomen in de British Blues Awards Hall of Fame. Ook is hij, net als onder meer Eric Clapton en Peter Green, opgenomen in de Top Ten Britih Blues Guitarist of All Time. Moeten we nog doorgaan? Je snapt: wij zijn super trots dat deze Britse gitaarvirtuoos naar Het Podium in Hoogeveen komt. Dat wil je toch niet missen?

Matt Schofield live. Het is een onvergetelijke ervaring. Deze man beheerst de gitaar volledig. Tel daar zijn sterke vocalen, briljante improvisatietalent en innovatieve, originele composities bij op en je hebt een weergaloze show. Op authentieke wijze gaat Matt de verbinding met het publiek aan.

2023 albumtournee

Fans zien Matt Schofield het liefst in zijn originele trio line up met Jonny Henderson en Evan Jenkins. Goed nieuws: om het 20-jarige bestaan van zijn album en de start van zijn solocarrière te vieren, komt Matt Schofield met dit originele trio naar Hoogeveen. Koop daarom snel je tickets en mis dit bluesfenomeen in Het Podium niet!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?