Mooneye - Clubtour - 2023 in Het Podium

Mooneye

Clubtour 2023

Mooneye zegevierde in 2019 in De Nieuwe Lichting: dé zoektocht van Studio Brussel naar muzikaal talent in België. De Mooneye EP, het alom geprezen debuutalbum Big Enough en talloze onvergetelijke optredens volgden. Inmiddels is de band rondom singer-songwriter Michiel Libberecht niet meer weg te denken uit het Belgische alternatieve poprockcircuit. En nu is het tijd om Nederland te veroveren!

Mooneye wist het Hoogeveense publiek op het Singer-songwriter Festival 2022 in De Tamboer al te verrassen met een dijk van een optreden. Nu staat er een clubtour langs de intieme, sfeervolle popzalen van Nederland op het programma. En daarin mag Het Podium natuurlijk niet ontbreken!

Big Enough

Michiel Libberecht ontpopte zich op Big Enough van ietwat naïeve songwriter tot een waar vakman. Het resultaat is een album zonder productionele trucjes vol tijdloze songs. Net als songs van muzikale voorbeelden Neil Young, R.E.M. en The Smiths voelen de liedjes van Mooneye even traditioneel als modern aan. Vaak blijven ze met enkel een akoestische gitaar evengoed overeind.

De geoliede band speelt haar indierock in een opzwepende liveshow. Van klein naar groot, van secuur naar speels en altijd met die melancholische stem die je bij je nekvel grijpt. Tijdens de Big Enough-tour schreef Mooneye nieuwe nummers. Het doel? De live energie vastleggen op plaat. De eerste single is kortgeleden verschenen: In Between.

Een liveband moet spelen en daarom trekt de band dit voorjaar langs kleine clubs in Nederland, België en Duitsland. Grijp je kans om Mooneye van dichtbij in de intieme sfeer van Het Podium te bewonderen en voel de energie er vanaf spatten!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?