Podium opstelling bij een concert.

Podium Sessies

Workshop boekingen

De Podium Sessies gaan door!

Op 16 maart vertellen we je alles over boekingen. Hoe zorg je dat je geboekt wordt en hoe speel jij jezelf in de kijker? Verschillende programmeurs komen langs om hier over te vertellen. Neem je visitekaartje mee!

Erik Hoezen

Erik, beter bekend als DJ de Rooie Jager. Als DJ, evenementenorganisator, programmeur van de Zwarte Cross en Het Podium en coördinator van Poppunt Drenthe heeft Erik een schat aan ervaring in de muziekindustrie. 

Erik DeLobel

Erik is Hoofd Programma bij Hedon Zwolle en programmeur van Bevrijdingsfestival Overijssel. Zijn corebusiness is om grote artiesten binnen te halen, maar hij vindt het net zo belangrijk om in Zwolle de deuren te openen voor (opkomend) talent.

Robert Koole

Robert is de programmeur van FLUOR Amersfoort en boeker bij Goomah Music (Douwe Bob, Tiktok Tammo, Bökkers, Lucas Hamming en meer). FLUOR is al bijna 30 jaar het poppodium van Amersfoort en omstreken, met een breed aanbod aan (pop)concerten en danceparty’s op het programma.

Podium Sessies

Iedere maand organiseren we een workshop voor muzikanten. Verschillende professionals komen langs om lezingen, workshops te geven en vragen te beantwoorden.

Light by the Sea

Koop je een kaartje voor de workshop? Dan is dat inclusief koffie, thee en pizza! Na de pizza kun je ervoor kiezen om naar huis te gaan óf je gaat lekker naar boven om te genieten van Light by the Sea. 

Light By The Sea neemt het publiek mee terug in de tijd met de kracht van geluid, geïnspireerd op de legendarische Live In Paris (Beneath The Skin, 1999) set van The Cranberries. Daarnaast voegen ze hun favoriete tracks toe aan de al rijkelijke met hits gevulde setlist.