Queen must go on 2022
Queen must go on 2022
Queen must go on 2022
Queen must go on 2022
Queen must go on 2022
Queen must go on 2022

Queen Must Go On

Winnaar SBS6 The Tribute, Battle of the Bands

Foto's: Cristel Brouwer en William Rutten

It's a kind of magic

Queen Must Go On, door SBS6 uitgeroepen tot de beste tribute van Nederland, is de nieuwste sensationele Queen tribute band met één visie: de geweldige muziek van Queen in ere houden. En ze komen naar Hoogeveen!

Queen Must Go On brengt je vol overgave een unieke en ultieme Queen ervaring en neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals Don't Stop Me Now, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody en natuurlijk The Show Must Go On komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band.

Laat je betoveren door het waanzinnige bereik van Ward Palmen, die de originele zanglijnen van Freddie Mercury vol passie over weet te brengen. Laat je de adem benemen door het gitaarspel van Ralph Derksen of je verleiden tot dansen door de vette basis van Geert Horvers (bas) en Erwin van Welie (drums).

Wat krijg je als je gepassioneerde en ervaren muzikanten combineert met een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects en de vetste Queen hits? Een beleving die je niet wilt missen!