Ramkot - 2022 in het Podium
THE HECK - 2023 in Het Podium

Ramkot

Support act: THE HECK!!!

De band stond al op Pinkpop, Rock Herk en Rock Zottegrem, maakte in 2021 twee EP’s en behoort tot de winnaars van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel 2021. En in dit rijtje mag Hoogeveen niet ontbreken; Ramkot komt naar Het Podium.

RAMKOT

Ramkot maakt ramrock. Dit trio weet, conform aan de eeuwenoude rocktradities, met een eigen visie songs te maken waarbij headbangen en dansen perfect hand in hand gaan. Hard en dansbaar. Niet vertragen, blijven gaan! Voor fans van Queens of the Stone Age, The Raconteurs, Millionaire, Soulwax, De Staat, Triggerfinger en STAKE.

Op 22 september verscheen de nieuwe single van Ramkot, getiteld I Can’t Slow Down. Het nummer gaat over de hunkering naar tabula rasa. Verlangen naar opnieuw beginnen wanneer je het verleden niet kan loslaten. Op 31 maart hoor je de nieuwe single, maar ook songs zoals Exactly What You Wanted, dat airplay kreeg op Studio Brussel, Willy, Kink FM en 3FM én tevens 10 weken in De Afrekening van Studio Brussel vertoefde.

THE HECK!!!

THE HECK, all the way from Klazienaveen-Drenthe, schrijft sixties pophits die staan als een hunebed. Henri Keefman is het brein achter de band, daarnaast is Keefman in het kleine hechte garagerockwerelndje zeer bekend geworden met zijn bands de Keefmen en The Miracle Men.

De debuutplaat WHO? THE HECK!!! Is uitgebracht door Dirty Water Record (UK). En inmiddels is de opvolger HECK YEAH!!! gezien op Soundflat Records (Germany). Beide platen worden geserveerd met de kracht en intensiteit van punk. Thuis op de stereo is het puur genot, maar live is het een waar oor- en ooggasme. Ontdek het zelf in Het Podium!