Rob Heron & The Tea Pad Orchestra - 2023 in Het Podium
Rob Heron & The Tea Pad Orchestra - 2023 in Het Podium
Rob Heron & The Tea Pad Orchestra - 2023 in Het Podium
Rob Heron & The Tea Pad Orchestra - 2023 in Het Podium
Rob Heron & The Tea Pad Orchestra - 2023 in Het Podium
Tuinconcert -Rob Heron & the Tea Pad Orchestra - 2022
Tuinconcert -Rob Heron & the Tea Pad Orchestra - 2022

Rob Heron & The Tea Pad Orchestra

+ John en Nienke

Maak je klaar om ondergedompeld te worden in de betoverende klanken van Rob Heron & The Tea Pad Orchestra!

Met een mix van western swing, blues, bluegrass, country, rock & roll en soul creëert de band een unieke muzikale gumbo die altijd klinkt als zijzelf. De band stond eerder al op het podium met gerenommeerde Americana-artiesten zoals Pokey LaFarge, The Dead South en Sierra Ferrell.

Misschien herinner je je nog wel hun fantastische tuinconcert in De Tamboer, hier in Hoogeveen. Dat was een daverend succes en nu zijn ze terug voor een onvergetelijke avond in Het Podium!

Hoewel The Tea Pad gevestigd is in Newcastle, komen de leden uit alle hoeken van het Verenigd Koninkrijk. De band bracht al vier albums uit, waaronder hun sprankelende nieuwe creatie: The Party’s Over. Met dit album tilt de band hun kenmerkende mix naar nieuwe hoogten. Na tien jaar van toegewijde vakmanschap zou dit wel eens hun beste album tot nu toe kunnen zijn! Echte fans horen ongetwijfeld de invloeden van gastmuzikanten, waaronder Ben Powling (bekend van Viper Time en Howlin' Ric & The Rocketeers), Ruth Lyon (van Holy Moly & The Crackers) en de kopersectie House Of The Black Gardenia op het nummer The Doctor Told Me.

Van legendarische podia als Glastonbury en Cambridge Folk Festival tot intieme optredens in dorpszalen en schuren, en overal daartussenin naar Hoogeveen. Laat je meevoeren door de opzwepende ritmes, meeslepende melodieën en de passie die in elk nummer doorklinkt. Maak je klaar voor Rob Heron & The Tea Pad Orchestra.

  • Rob Heron (zang/gitaar
  • Tom Cronin (mandoline/harmonica/gitaar)
  • Colin Nicholson (accordeon/orgel/piano)
  • Ted Harbot (contrabas/elektrische bas)
  • Paul Archibald (drums).

John en Nienke

Betreed de betoverende wereld van John & Nienke - een muzikaal duo dat hun passie omzet in magie! Als je in oktober De Tamboer hebt bezocht, heb je ze misschien al gezien in de foyer na een voorstelling! 

two people…
and some music…
after that moment their lives would never be the same!

John & Nienke, een getalenteerd echtpaar, zijn niet alleen producers en singer-songwriters, maar ook levenspartners. Ze wonen te midden van het schilderachtige Nederlandse platteland, waar ze hun eigen opnamestudio NEO Music runnen.

Gedurende de jaren hebben ze talloze nummers en opnames geschreven, gearrangeerd en geproduceerd - niet alleen voor zichzelf, maar ook voor diverse andere artiesten. Hun buitengewone talent als liedjesschrijvers, vocale artiesten en producers is bekroond met diverse prijzen. Als erkenning voor hun werk als producers bij NEO Music ontvingen ze zelfs een "Fair play" award.

Laat je betoveren door hun unieke geluid!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?