RJ & the Wreck in Het Podium

Robert Jon & the Wreck

Support: Meghan Parnell & Dave Barnes

Roots-rockjams, met whiskey doordrenkte teksten en vurige podiumshows: Robert Jon & the Wreck is één van de beste livebands uit Californië. Geniet van hun unieke southern rock, vermengd met een tikkeltje blues en soul in Het Podium!

Robert Jon & the Wreck

Sinds hun oprichting in 2011 brengt Robert Jon & the Wreck albums uit. Naast het werken aan hun groeiende discografie, deelden ze het affiche al met grote namen als Joe Bonamassa, Sturgill Simpson en Peter Frampton. Nu is het vijftal klaar voor hun grootste werk tot nu toe.

Al jaren ontvangt RJ & the Wreck lovende recensies en worden ze met open armen ontvangen. Zo werden de mannen genomineerd voor Best Rock, Best Blues en gingen ze ervandoor met de Best Live Band award op de Orange County Music Awards in 2013. "Klassiek en fris tegelijk" en de band legt "de lat hoger voor het zuidelijke genre", volgens Blues Rock Review. Bluesgitaarlegende Joe Bonamassa looft RJ & the Wreck om het "levend houden van de klassieke rock uit de jaren '60 en '70 voor nieuwere generaties". 

RJ&TW opende voor Joe Bonamassa, Buddy Guy, Eric Gales, Living Colour, Chris Robinson Brotherhood, Walter Trout, Rival Sons, Sturgill Simpson en nog vele anderen. Robert Jon & the Wreck bestaat uit Robert Jon Burrison op zang en gitaar, Andrew Espantman op drums en zang, Steve Maggiora op keyboard en zang, Henry James op lead gitaar en zang en Warren Murrel op bas en zang. 

Ontdek de veelzijdige southern rock waaraan Robert Jon & the Wreck net hun eigen draai geven, met meer blues en soul. Met uitstekende muzikale kwaliteiten en instrumentale virtuositeit beloven de Amerikanen in Het Podium een heerlijke show vol music, miles and whiskey!

Veelgestelde vragen

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?