The Fortunate Sons - 2023 in Het Podium

The Fortunate Sons

CCR Tribute

za 16 december 2023 20:30 uur
  • Deuren open om 20:00 uur
Wachtlijst
  • € 22,50 (Deurprijs), € 17,50 (Normaal)

Terug in Hoogeveen: The Fortunate Sons. Met Proud Mary, Who’ll Stop The Rain, Bad Moon Rising, I Put A Spell On You en nog veel meer onverwoestbare CCR-klassiekers!

De songs van Creedence Clearwater Revival symboliseren voor velen de roemruchte jaren ’60 en ’70 met hun karakteristieke sound en pakkende songs. Mede dankzij de unieke stem van John Fogerty sleepte CCR talloze hitnoteringen en een optreden op Woodstock binnen. Herleef jij deze tijd opnieuw in Het Podium?

Aan de mannen van The Fortune Sons zal het in elk geval niet liggen. Zanger en gitarist Toon Eppink weet de energieke performance van CCR-frontman John Fogerty akelig te benaderen met zijn bulderende stem. Maar ook de sfeervolle sound door Jan van Bijnen op gitaar en toetsen en de swingende ritmesectie van Arn van Kortooms op bas en Ipo van Drooge op drums voeren je mee terug naar de sixties en seventies.

Bij dit concert beland je middenin de bloeiperiode van de popmuziek. The Fortunate Sons overtuigen muziekliefhebbers in binnen- en buitenland dankzij hun stevige livereputatie. Maak je klaar voor een dampend feest vol CCR-klassiekers. Geniet van bekende én minder bekende nummers, allemaal voorzien van een stomend Fortunate Sons-jasje!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?