These Wicked Rivers - 2024 in Het Podium
Swamp Blues Revelation - 2024 in Het Podium

These Wicked Rivers

SUPPORT ACT: Swamp Blues Revelation

These Wicked Rivers in Het Podium

Let op: dit is een sta-concert!

These Wicked Rivers, opgericht in 2014, vertegenwoordigt Derby in de nieuwe golf van Britse rock-'n-roll. Geïnspireerd door bands als Black Stone Cherry en Rival Sons, heeft de band sinds hun oprichting indruk gemaakt met hun blues-doordrenkte moderne rock, met lof voor hun gedurfde liveoptredens.

Ze ontvingen positieve recensies voor hun debuut-EP The Enemy in 2015 en II in 2017. Het debuutalbum Eden kwam in mei 2020 uit, bracht lof en een 'Track of the Week'-onderscheiding. Op het livecircuit hebben ze een groeiende fanbase opgebouwd en opgetreden op festivals zoals Planet Rockstock en Steelhouse Festival.

Ondanks de pandemie bleven ze actief, werkend aan nieuwe muziek in de studio. In maart 2023 begonnen ze aan hun eerste headline-UK-tour met hun eigen kenmerkende podiumopstelling. Mis het niet!

SUPPORT ACT: Swamp Blues Revelation

Sinds 2014 hebben ze menig podium betoverd met keiharde rock’n roll en diepgewortelde blues. Deze viermans formatie uit de moerassen van het Reestdal brengt een muur van geluid, geïnspireerd door bands als The Red Devils, Five Horse Johnson en Black Sabbath.

Swamp Blues Revelation deelde onlangs het podium met geweldenaren Bintangs en Tricklebolt, en afgelopen maand met Bacon Fat Louis en het fijne garagerockduo The Courettes, all the way from Denmark.

Laat je meevoeren door hun ongeëvenaarde rauwe energie. Een muzikale openbaring die je niet snel zult vergeten! Mis deze kans niet om de ziel van de blues te ervaren, vermengd met de kracht van rock’n roll.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?