Locked & Live - Waltzburg - MAON fotografie
Locked & Live affiche 2022

Tusky

Locked & Live

Koop hier livestreamtickets

Na het derde album The Great News kondigde post-hardcore en punkrockband John Coffey aan om voor onbepaalde tijd te stoppen. Het duurde niet lang voordat er een nieuw punkrock geboortekaartje rond ging. Tusky werd geboren uit pure liefde tussen gitarist Alfred van Luttikhuizen, gitaar tech Sjors van Reeuwijk en drum tech Bas Allein Richir uit het John Coffey-team.

Het debuutalbum Rated Gnar liet een hongerige, vurige band horen. Inmiddels zijn er een aantal bandwisselingen geweest, maar Vladimir, Sjors, Quirin en Bas staan klaar om de wereld te veroveren met hun snelle, catchy en melodische punkrock.

Locked & Live

Het Podium en professionals uit de muziekindustrie organiseren de derde reeks van Locked & Live. Muziekliefhebbers kopen een pay what you want-livestreamticket en alle inkomsten gaan rechtstreeks naar de artiesten. Het initiatief Locked & Live werd vorig jaar op Popgala Noord tijdens Eurosonic Noorderslag bekroond met de Omdenk-Award voor “beste muziekinitiatief ten tijde van de coronacrisis”.