Undawn - 2022 - Het Podium
Undawn - 2022 - Het Podium
Reality Spill - Undawn - 2022 in Het Podium
Undawn - Icons of Brutality - 2022 in Het Podium

Undawn

+ SUPPORT ACTS: Reality Spill & Icons of Brutality

Laat je meeslepen door de top van de Nederlandse Metalcore!

UNDAWN brengt al 15 jaar sicke breakdowns voor de moshpit-meisters, gierende gitaarsolo’s voor de luchtgitaristen, technische grooves voor de stille genieters en pompende riffs voor de “lekker-bandje-dit”-jaknikkers.

Doe daar een warme deken van vocalen, fog jets & broek wapperende bass drops bij en je hebt een wicked blend van alles dat metalcore te bieden heeft.

De band speelt dit jaar in AFAS Live met PARKWAY DRIVE, WHILE SHE SLEEPS & LORNA SHORE. Maart eerst denderen ze bij door ons op de planken. Horns up & enjoy!

Support act: Reality Spill

Reality Spill is een metalcore band uit Overijssel. Met scheurende gitaren, melodische passages, harde riffs en knallende breakdowns worden elementen van metalcore, death metal en nu-metal gecombineerd tot een keiharde sound. Left Aside verscheen in 2021 als eerste single en in februari 2022 volgde de eerste EP.

Support act: Icons of Brutality

Neem oldschool deathmetal, horror-teksten, zieke gitaarriffs en combineer dat met de heftigste beats en je krijgt Icons of Brutality!

In 2013 bracht de bands hun debuutalbum Between Glory and Despair uit, die zeer goed werd ontvangen. Hun laatste album Doctrines of Deceit (2019) werd opgenomen en gemasterd door Fredde in de beruchte Dirty-Bird-studio.

De mannen zijn klaar om alles te verpletteren en je ziel te verscheuren! 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?