Vaartslag - The Band Edition - 2023 in Het Podium

Vaartslag

The Band Edition

Ook in 2023 gaan we weer van start met Vaartslag!

Vorig jaar kozen we de beste coverband van Hoogeveen, maar dit jaar strijden de beste bands met eigen werk om een plekje op het Stadsfestival Hoogeveen. De voorrondes vonden plaats op 17 & 18 maart en drie bands zijn door naar de finale!

Rocket Chair

Opgericht in 2015, is Rocket Chair een no-nonsense Rockband van Drentsche bodem. Een 4-koppige rockband met een zeldzame combinatie van drums en lead- zang door Sil Schepers, zijn broer Jelle Schepers op slaggitaar, Remco Vos op leadgitaar en Sven Zwart op basgitaar. Na jaren fungeren als coverband, pakt de band het ontwikkelen van eigen muziek serieus op.

Op de vlaktes van Nieuw-Schoonebeek, vlak aan de Duitse grens, worden de nummers van Rocket Chair ontwikkeld, opgenomen en gemixt. Met stevige riffs en songs die lichte invloeden bevatten van bijvoorbeeld: Foo Fighters, Velvet Revolver, Rage Against The Machine e.v.a. kan en mag headbangen en meeschreeuwen niet achter blijven.

Rosella Stone

Rosella Stone is een vierkoppige rock band uit omgeving Emmen. De band bestaat uit Lars Buist (vocals), Kevin Platje (guitar & backing vocals) Ido Korstanje (drums) en Erik Luikens (bass). In deze formatie garanderen ze een stampende, gezellige en energieke avond!

Poppa Jay & The Holy Rollers

Muziek met humor, energie en foute teksten waar je niet op stil kunt blijven staan; daar herken je Poppa Jay & The Holy Rollers aan. De mannen zijn familie van elkaar en doen niets liever dan hun muziek delen met het publiek! Ze brachten eerder al een album, een EP en twee videoclips uit en nu is het Stadsfestival Hoogeveen aan de beurt!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?