Het Podium

Vaartslag

De finale

za 01 juni 2024 20:00 uur
  • Deuren open om 19:30 uur
Bestel
  • € 5,00

VAARTSLAG - THE COVER & DJ EDITION IN HET PODIUM

Vaartslag - The Cover & DJ Edition is in volle gang! De winnaar van de contest wint een plekje op het uitverkochte Stadsfestival Hoogeveen op zaterdag 6 juli 2024. Een unieke kans om het podium te delen met grote namen en je muziek te laten horen aan nieuw publiek. Ook DJ's konden zich aanmelden dit jaar en maken kans op een plekje op het Stadsfestival.

Extra leuk!

Onder alle kaartkopers van de finale van Vaartslag - The Cover Edition worden vier vrijkaarten verloot voor het uitverkochte Stadsfestival. 

Road Trip Coverband

Ontstaan uit een groep vrienden in het hart van Emmeloord, delen de rockers van Road Trip Coverband niet alleen een passie voor classic rock, maar ook voor motorrijden. Road Trip speelt covers van classic rocksongs en geeft popsongs van weleer een stevig randje. Met deze band op het podium kun je er zeker van zijn dat het dak eraf gaat!

BroodGewoon

BroodGewoon is dé Herman Brood coverband met een HB-gehalte van 100%! Deze groep "jonge" vijftigers komt uit de buurt van Zwolle, de geboortestad van Herman Brood zelf. Geïnspireerd door de legende zelf, brengen ze met passie en enthousiasme het unieke geluid van Herman Brood tot leven op het podium!

Broke 'n Burning

Deze energieke coverband staat garant voor een avond vol rock, pop en indie hits. Met hun krachtige optredens weten ze het publiek te betoveren en zorgen ze ervoor dat elke avond met hen een feest wordt!

Female Fever

Maak kennis met Female Fever, de all-girl rock coverband uit Het Hoge Noorden en ver daarbuiten! Met hun unieke mix van hedendaagse hits en rock classics weten ze elke locatie om te toveren tot een bruisend feest. Van Fleetwood Mac tot Korn, van Royal Blood tot AC/DC en System of a Down tot Rammstein - geen genre blijft onaangetast.

DJ Nigel

Op slechts 14-jarige leeftijd heeft hij al drie jaar ervaring in de muziekwereld. Sinds zijn 11e is hij bezig met DJ'en en heeft hij al op talloze feestjes gedraaid. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al een passie voor muziek ontwikkeld en laat hij zijn talent schitteren achter de draaitafels.

Maria de Lima

In de bruisende dj-scene schittert DJ Maria de Lima uit Hoogeveen, een 23-jarige Moluks-Afrikaanse vrouw, met haar opzwepende booty beats en opvallende kledingstijl. Ooit begonnen als MC, ontdekte ze al snel haar ware passie voor draaien, waardoor ze van intieme huisfeesten naar grote podia zoals Kwaku, I Love Urban, 7Fest en zelfs Mysteryland is opgeklommen.

JAY JERMAINE

Deze 22-jarige is een gepassioneerde eclectische DJ uit Nederland. JAY JERMAINE combineert moeiteloos de krachten van de Top2000 met hiphop/r&b en toekomstige Dancehall. Met zijn unieke mix van genres weet hij een onvergetelijke sfeer te creëren op de dansvloer.

Nicolaï

Nicolaï, een bekend gezicht in de Techhouse/Hard en industrial techno scene, zet zijn zinnen op een nieuwe uitdaging: Vaartslag in Het Podium. Nicolaï ziet deze wedstrijd als een kans om zijn muziek te laten horen aan een nieuw publiek en mogelijk een plekje te veroveren op het Stadsfestival Hoogeveen. Met zijn unieke mix van elektronische beats en industriële klanken, belooft Nicolaï een verfrissende toevoeging te zijn.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?