Vaartslag - Cover Edition - 2024

Vaartslag - The Cover Edition

Inschrijvingen zijn gesloten

Coverbands opgelet: Vaartslag - The Cover Edition komt er weer aan! Inmiddels zijn de inschrijvingen gesloten. De winnaar van de bandcontest wint een plekje op het uitverkochte Stadsfestival Hoogeveen op zaterdag 6 juli 2024. Een unieke kans om het podium te delen met grote namen en je muziek te laten horen aan nieuw publiek. Uiteraard krijg je backstage toegang en kun je vanuit de backstage (of het publiek) de rest van het festival volgen. 

DJ contest

Dit jaar gaan we nog een tandje harder! ! Want ook DJ's kunnen zich dit jaar aanmelden. Ook de beste DJ verdient een plekje op het Stadsfestival Hoogeveen. Meld je snel aan en wie weet sta jij te draaien op het grootste festival van Hoogeveen.

Na 31 maart buigt een vakkundige jury zich over de aanmeldingen en kiest maximaal vier bands en vier DJ's die doorgaan naar de voorrondes. Alle bands krijgen sowieso bericht, dus houd je mailbox in de gaten!

Vaartslag

Een deskundige vakjury en de publieksjury kiezen ieder in twee voorrondes op 11 en 18 mei welke bands er doorgaan naar de finale op zaterdag 1 juni in Het Podium. Zorg dus dat je veel fans meeneemt!