Het Podium

Vaartslag

Voorronde 1

Vaartslag - The Cover Edition voorronde 1 in Het Podium

Vaartslag - The Cover Edition komt er weer aan! De winnaar van de bandcontest wint een plekje op het uitverkochte Stadsfestival Hoogeveen op zaterdag 6 juli 2024. Een unieke kans om het podium te delen met grote namen en je muziek te laten horen aan nieuw publiek. Ook DJ's konden zich aanmelden dit jaar en maken kans op een plekje op het Stadsfestival.

Kaydee and the Goodfornothing Boys

Maak kennis met Kaydee and the Goodfornothing Boys! Deze energieke band brengt bekende nummers op een geheel nieuwe manier, met een unieke mix van elektronische drums, elektrische gitaar, basgitaar, synthesizer en krachtige tweestemmige zang. Van rock 'n roll tot rock, ska, punk en pop, hun repertoire is een feest van diversiteit

Road Trip Coverband

Ontstaan uit een groep vrienden in het hart van Emmeloord, delen de rockers van Road Trip Coverband niet alleen een passie voor classic rock, maar ook voor motorrijden. Road Trip speelt covers van classic rocksongs en geeft popsongs van weleer een stevig randje. Met deze band op het podium kun je er zeker van zijn dat het dak eraf gaat!

BroodGewoon

BroodGewoon is dé Herman Brood coverband met een HB-gehalte van 100%! Deze groep "jonge" vijftigers komt uit de buurt van Zwolle, de geboortestad van Herman Brood zelf. Geïnspireerd door de legende zelf, brengen ze met passie en enthousiasme het unieke geluid van Herman Brood tot leven op het podium!

DJ Nigel

Op slechts 14-jarige leeftijd heeft hij al drie jaar ervaring in de muziekwereld. Sinds zijn 11e is hij bezig met DJ'en en heeft hij al op talloze feestjes gedraaid. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al een passie voor muziek ontwikkeld en laat hij zijn talent schitteren achter de draaitafels.

DJ Rne

Als allround open format DJ heeft DJ Rne samengewerkt met enkele grote namen in de industrie, waaronder DJ Cuvkie, Chris Deluxe, Freddy Moreira en The Partyanimals. Met zijn veelzijdige stijl en ervaring achter de draaitafels weet DJ Rne elk feest naar een hoger niveau te tillen.

Nicolaï

Nicolaï, een bekend gezicht in de Techhouse/Hard en industrial techno scene, zet zijn zinnen op een nieuwe uitdaging: Vaartslag in Het Podium. Nicolaï ziet deze wedstrijd als een kans om zijn muziek te laten horen aan een nieuw publiek en mogelijk een plekje te veroveren op het Stadsfestival Hoogeveen. Met zijn unieke mix van elektronische beats en industriële klanken, belooft Nicolaï een verfrissende toevoeging te zijn.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?