Het Podium

Vaartslag

Voorronde 2

VAARTSLAG - THE COVER EDITION VOORRONDE 2 IN HET PODIUM

Vaartslag - The Cover Edition komt er weer aan! De winnaar van de bandcontest wint een plekje op het uitverkochte Stadsfestival Hoogeveen op zaterdag 6 juli 2024. Een unieke kans om het podium te delen met grote namen en je muziek te laten horen aan nieuw publiek. Ook DJ's konden zich aanmelden dit jaar en maken kans op een plekje op het Stadsfestival.

Legacy

Van Europe tot Van Halen, van Whitesnake tot KISS, van The Scorpions tot Def Leppard - Legacy weet het publiek te betoveren met de bekende hits en schuwt zelfs de minder bekende nummers niet. Met een mix van epische rockmuziek en hartverwarmende ballads zorgen ze voor een onvergetelijke avond vol energie en emotie.

Broke 'n Burning

Deze energieke coverband staat garant voor een avond vol rock, pop en indie hits. Met hun krachtige optredens weten ze het publiek te betoveren en zorgen ze ervoor dat elke avond met hen een feest wordt!

Female Fever

Maak kennis met Female Fever, de all-girl rock coverband uit Het Hoge Noorden en ver daarbuiten! Met hun unieke mix van hedendaagse hits en rock classics weten ze elke locatie om te toveren tot een bruisend feest. Van Fleetwood Mac tot Korn, van Royal Blood tot AC/DC en System of a Down tot Rammstein - geen genre blijft onaangetast.

Mondo Bizarro

Als allround hardstyle DJ is hij gek op the classic sound. Met zijn sets brengt hij een eerbetoon aan de klassiekers van het genre, terwijl hij tegelijkertijd een eigentijdse twist toevoegt. Of het nu op festivals, in clubs of op andere evenementen is, Mondo Bizarro weet altijd de perfecte vibe te creëren.

MAEL

Hun liefde voor housemuziek begon een jaar geleden en is sindsdien uitgegroeid tot een passie voor mixen. Met ervaring als DJ's in lokale clubs en feesten, geloven ze dat hun muzikale stijl perfect past bij de energie en sfeer van het Stadsfestival. Hun sets staan bekend om hun energie en interactie met het publiek.  

Jasparo

Jasparo is de energieke DJ die een onvergetelijke avond op de dansvloer garandeert. Met zijn roots in Hoogeveen en 27 jaar op de teller, brengt hij een frisse wind in de wereld van house, tech house en dance. Zijn sets bevatten een perfecte mix van bekende hits en verrassende mashups, waarmee hij het publiek moeiteloos meeneemt op een muzikale reis. 

Maria de Lima

In de bruisende dj-scene schittert DJ Maria de Lima uit Hoogeveen, een 23-jarige Moluks-Afrikaanse vrouw, met haar opzwepende booty beats en opvallende kledingstijl. Ooit begonnen als MC, ontdekte ze al snel haar ware passie voor draaien, waardoor ze van intieme huisfeesten naar grote podia zoals Kwaku, I Love Urban, 7Fest en zelfs Mysteryland is opgeklommen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom De Tamboer?