Locked & Live - Montis Goudsmit & Directie
Locked & Live affiche 2022

XV Sessions: Montis Goudsmit Directie & Vrienten

Locked & Live

Koop hier livestreamtickets

Componist, bandleider en bassist Xander Vrienten host vier unieke Locked & Live sessies in Het Podium. Speciaal voor Locked & Live nodigde hij Blackbird, Pablo van de Poel (DeWolff), Shirma Rouse en Montis, Goudsmit en Directie uit als sessieleiders. Zij nemen op hun beurt bevriende muzikanten mee voor een verrassende, eenmalige show die je niet wilt missen! Kijk mee via de livestream en bepaal zelf hoeveel je betaalt voor een kaartje. Alle inkomsten van het livestreamconcert gaan naar rechtstreeks de artiesten toe.

Xander Vrienten is onder meer bassist bij Jett Rebel, Valerius en Henny Vrienten. Als host stelt hij samen met de sessieleiders en muzikanten een setlist op voor de Locked & Live XV Sessions. “Als bassist hou ik ervan om echt in de emotie van een genre te duiken. Daarom is het zo leuk om nu voor Locked & Live met vier hele verschillende genres te spelen, een leuke uitdaging!”

Montis Goudsmit & Directie Vrienten

Swingende, dansbare soul jazz is een voorliefde die de heren Montis Goudsmit & Directie delen. Hammondbeest Frank Montis, onder meer bekend van DelMontis en Gare du Nord, begrijpt deze muziek als geen ander. Anton Goudsmit behoeft nauwelijks introductie, hij bestormde jarenlang podia met New Cool Collective en is actief met De Ploctones. Drummer Cyriel Directie speelde onder meer bij de Dulfers, New Cool Collective, Kane, Total Touch, The Postmen en meer.

Sessies van Frank Montis met Goudsmit & Directie bleken een absolute killer combo. Voeg daar nog eens Xander Vrienten als linkerhand van Frank Montis aan toe en een funky jazz spektakel is gegarandeerd! Maak je klaar voor nieuw, nog niet eerder gehoord materiaal.

Locked & Live

Het Podium en professionals uit de muziekindustrie organiseren de derde reeks van Locked & Live. Muziekliefhebbers kopen een pay what you want-livestreamticket en alle inkomsten gaan rechtstreeks naar de artiesten. Het initiatief Locked & Live werd vorig jaar op Popgala Noord tijdens Eurosonic Noorderslag bekroond met de Omdenk-Award voor “beste muziekinitiatief ten tijde van de coronacrisis”.