Locked & Live affiche 2022

XV Sessions: Pablo van de Poel

Locked & Live

Koop hier livestreamtickets

XV Sessions: Pablo van de Poel Locked & Live Componist, bandleider en bassist Xander Vrienten host vier unieke Locked & Live sessies in Het Podium. Speciaal voor Locked & Live nodigde hij Blackbird, Pablo van de Poel (DeWolff), Shirma Rouse en Montis, Goudsmit en Directie uit als sessieleiders. Zij nemen op hun beurt bevriende muzikanten mee voor een verrassende, eenmalige show die je niet wilt missen! Kijk mee via de livestream en bepaal zelf hoeveel je betaalt voor een kaartje. Alle inkomsten van het livestreamconcert gaan naar rechtstreeks de artiesten toe.

Xander Vrienten is onder meer bassist bij Jett Rebel, Valerius en Henny Vrienten. Als host stelt hij samen met de sessieleiders en muzikanten een setlist op voor de Locked & Live XV Sessions. “Als bassist hou ik ervan om echt in de emotie van een genre te duiken. Daarom is het zo leuk om nu voor Locked & Live met vier hele verschillende genres te spelen, een leuke uitdaging!”

Pablo van de Poel

Pablo van de Poel is natuurlijk bekend als leadzanger en gitarist van DeWolff, het Limburgse powertrio dat hij vormt met zijn broer Luka en Robin Piso. DeWolff bracht al 8 studioalbums, 2 livealbums, 2 EP’s, een live DVD en een live album met het Metropole Orkest uit. De mannen ademen muziek! Pablo werd al twee keer verkozen tot de beste gitarist van de Benelux. Hun explosieve mix van bluesrock, met een vleugje soul en psychedelica bracht hen al door heel Europa, Australië, Indonesië en Rusland.

De virtuoze Pablo neemt bevriende muzikanten mee naar Hoogeveen: zijn broer Luka op drums, Martin Verdonk op percussie en toetsenist Rowan de Vos. Martin vloog de hele wereld over en speelde onder meer met Lionel Richie, Prince, Santana, Ilse DeLange en vele anderen!

Reis mee naar de legendarische sixties rock van Woodstock in deze bijzondere sessie. Three days of peace, love & music in één supervet livestreamconcert!

Locked & Live

Het Podium en professionals uit de muziekindustrie organiseren de derde reeks van Locked & Live. Muziekliefhebbers kopen een pay what you want-livestreamticket en alle inkomsten gaan rechtstreeks naar de artiesten. Het initiatief Locked & Live werd vorig jaar op Popgala Noord tijdens Eurosonic Noorderslag bekroond met de Omdenk-Award voor “beste muziekinitiatief ten tijde van de coronacrisis”.