Status Quotes - 60 years of Quo
Status Quotes
Status Quotes - Photo Anya - 2022 in De Tamboer
  • tribute

Status Quotes

Naam
Status Quotes

Status Quotes in Het Podium

Na een succesvolle 60 years of Quo clubtour in 2022, ter ere van het 60-jarig bestaan van Status Quo, kwam Status Quotes op 17 mei 2024 terug naar Het Podium met een vervolg: Whatever You Want YouTube Tour. Deze tributeband heeft al bewezen het clubcircuit te rocken en is klaar om opnieuw te schitteren.

Whatever You Want YouTube Tour

Tijdens de Whatever You Want YouTube Tour bepaalt het publiek de setlist door de meest gestreamde/bekeken nummers van de band te kiezen. Verwacht klassiekers als Roll Over Lay Down, Down Down, Whatever You Want, Rocking All Over The World en What You're Proposin'. En natuurlijk zullen ook de "Die-Hard-Fan-Favorieten" niet ontbreken, waaronder het meeslepende 4500 Times. Mis deze unieke ervaring niet en beleef de tijdloze hits van Status Quo.

Biografie van Status Quotes

Deze bandleden zijn opgegroeid met de legendarische muziek van Status Quo, en dat hoor je in elk akkoord. Met diep respect voor het origineel brengen ze de beste Quo-krakers op het podium, waarbij ze de authentieke sound en vibe tot in perfectie benaderen. Status Quotes komt zo dicht bij het originele Quo-geluid dat zelfs Alan Lancaster, oprichter en bassist van Status Quo, zijn goedkeuring uitsprak: "They sound just like the original, It’s good to hear those songs performed so well.

Anderen bekeken ook

The Fortunate Sons - Biografie

Infloyd - Biografie

Crazy Little Things Queen Tribute - biografie

Def Americans - biografie