Het Podium

Nieuwe boekingen!

12 december 2019

Vier nieuwe activiteiten bevestigd voor in jouw agenda: de Drentse voorronde van de Metal Battle, een Punk Tribute Night met odes aan de Ramones, Sex Pistols en Rose Tattoo, de Metal Record Fair en een Tribute to the 90's met Green Lizard en Rudeboy! Lees snel verder. 

Metal Battle - Drentse voorronde

Zaterdag 25 januari - Gratis entree

De Metal Battle is Nederlands eerste landelijke bandcontest, gericht op ons geliefde trommelvlies-verwoestende genre. Het doel van de wedstrijd is om beginnende bands de kans te geven zichzelf live ‘in the picture’ te spelen. De Drentse voorronde vindt plaats in het Podium. 

Punk Tribute Night: Ramones, Sex Pistols en Rose Tattoo

Vrijdag 14 februari - Bestel nu kaarten!

Klaar voor een avondje lekker los gaan op heerlijke punk en rock 'n roll? Vanavond waan jij je bij een concert van de Ramones, Sex Pistols én Rose Tattoo tegelijk! Eén ding staat vast: het wordt LOUD! Hey, ho, let's go, snel kaarten kopen dus!

Metal Record Fair 

Zondag 8 maart - Gratis entree

Kom langs tussen 12.00 en 17.00 uur in Het Podium. De zaal zal weer tot de nok gevuld zijn met CD's, vinyl en merch van diverse distro's, labels, mailorders en particuliere collecties. Metal only!

Tribute to the 90's ft. Green Lizard en Rudeboy

Zaterdag 18 april - Bestel hier kaarten

Na vier succesvolle club en twee festival tours wordt de Tribute to the Nineties ft. Rudeboy & Green Lizard verlengd met een nieuwe set. Je hoort onder andere songs van Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Foo Fighters, Beastie Boys en Alice In Chains.