Persfoto Cloudmen - Nick Holleman en Davy Knobel

Cloudmen support act bij Voltage

Zaterdag 19 november in Het Podium

24 februari 2021

Zaterdag 19 november 2021 opent Cloudmen de avond als support act voor Voltage in Het Podium. Cloudmen bestaat uit Nick Holleman (Powerized, Trance, ex-Vicious Rumors) en Davy Knobel (Light By The Sea), twee goede vrienden die na vele lange nachten en kleine uurtjes besloten om samen muziek te maken. Voor fans van Beth Hart, Rival Sons, Blackberry Smoke en DI-RECT. Bestel hier direct kaarten voor het concert.

Oprechte blues

Nick en Davy zijn fan van elkaar. De prachtige muzikale match tussen de twee blijft zeker niet onopgemerkt tijdens de liveshows. Met oprechte, diepgaande blues rock recht uit het hart brengt Cloudmen een expressieve, beladen liveshow. Maak je klaar voor een energieke show waarbij je wordt meegenomen, overrompeld en geraakt door pure emoties. 

Voltage

Het concert van Voltage is vanwege het coronavirus verplaatst naar zaterdag 19 november 2021. De band rondom Dave Vermeulen presenteert een show rondom het meest recente wapenfeit: It's About Time. Een titel die in de huidige tijd nog eens extra van toepassing is!