Het Podium

Bevestigd: Massada, Dikke Dennis & the Røckers en Snäggletooth

11 februari 2020

Nieuwe boekingen bevestigd: zaterdag 11 april komt Massada terug! En op zaterdag 20 juni spelen Dikke Dennis & the Røckers in Het Podium, de avond wordt dan geopend door Snäggletooth. Dat wil je toch niet missen?
De kaartverkoop voor beide concerten is gestart! Klik hier voor tickets voor Massada of bestel hier kaarten voor Dikke Dennis.

11 april: Massada

Klaar voor een swingende avond vol Latijns-Amerikaanse ritmes en percussierock, overgoten met Moluks sausje? Dat is de unieke stijl van de Nederlands-Molukse band Massada! Al sinds de jaren zeventig steken ze bezoekers in binnen- en buitenland aan met hun lavin-fever. Met de singles Latin Dance, Dansa, Arumbai en de nummer 1-hit Sajang É steeg de populariteit van de band enorm. Het resultaat? Optredens op Pinkpop, Java Jazz Festival en festivals over de hele wereld. 
De roep om een compleet Maleistalig album werd groter en groter, maar met de plaat Baru ging Massada meer de funk-kant op. In 2014 werd stilgestaan bij het veertigjarig bestaan van de band met een optreden in Winterswijk en een dubbel cd/dvd M40years Baronda Live. Massada stond vorig jaar al in het Podium, maar komt gelukkig nog een keer terug. Kom een avondje lekker swingen met gouwe ouwe hits!

20 juni: Dikke Dennis & the Røckers + Snäggletooth

Volgens Theo Maassen is hij naast de trein naar Eindhoven, het enige goede dat uit Amsterdam komt. Je kent hem van zijn ontblote bovenlijf op tv of het podium. Van zijn flinke buik en tientallen tatoeages. Maar misschien ook wel als acteur in reclames, films en tv-series als Gangsterboys, A’dam-E.V.A. en Van God Los. Hij was ooit taxichauffeur in Amsterdam en heeft al jarenlang een tattooshop in de Jordaan. Maar hij is vooral bekend geworden als ‘mascotte’ van de Eindhovense band Peter Pan Speedrock. Hij kondigt vaak optredens van ze aan en zingt dan een Nederlandstalige cover van het Motörhead-nummers The Ace Of Spaces. Hier is: Dikke Dennis!