Het Podium

Eat & Greet bij Massada

24 februari 2020

Voorafgaand aan het concert van Massada is er weer een overheerlijke Eat & Greet! Schuif vanaf 18.00 uur aan tafel mét de bandleden voor een heerlijke, vers bereide Molukse maaltijd. Dat belooft een gezellige start van de avond! 
Er is beperkt plaats, dus zorg dat je reserveert via de bestel-knop op deze pagina.

Massada

Klaar voor een swingende avond vol Latijns-Amerikaanse ritmes en percussierock, overgoten met Moluks sausje? Dat is de unieke stijl van de Nederlands-Molukse band Massada! Al sinds de jaren zeventig steken ze bezoekers in binnen- en buitenland aan met hun lavin-fever. Met de singles Latin Dance, Dansa, Arumbai en de nummer 1-hit Sajang É steeg de populariteit van de band enorm. Het resultaat? Optredens op Pinkpop, Java Jazz Festival en festivals over de hele wereld. 
De roep om een compleet Maleistalig album werd groter en groter, maar met de plaat Baru ging Massada meer de funk-kant op. In 2014 werd stilgestaan bij het veertigjarig bestaan van de band met een optreden in Winterswijk en een dubbel cd/dvd M40years Baronda Live. 

Massada stond vorig jaar al in het Podium, maar komt gelukkig nog een keer terug. Kom een avondje lekker swingen met gouwe ouwe hits!