Het Podium

Nieuwe Legends of Rock Tour naar Het Podium

13 december 2018

Er komt een nieuwe Legends of Rock Tour naar Het Podium! Met MUSE by The MUSE Experience en Foo Fighters by Monkey Wrench (za 9 febr.), Led Zeppelin by Letz Zeppelin (UK/BE) en Deep Purple by Purple-D (za 2 maart) en Metallica by Damaged Justice en Guns N' Roses by Slash N' Roses (za 6 april) is dit een unieke rock-ervaring van het hoogste niveau. Mis het niet en bestel snel kaarten voor deze nieuwe concerten in Het Podium. Kaarten kosten € 15,- in de voorverkoop en € 17,50 op de dag zelf.

Zaterdag 9 februari: Muse + Foo Fighters

MUSE by The MUSE Experience

De Engelse superband MUSE staat niet alleen bekend om haar unieke sound, aanstekelijke ‘catchy’ arrangementen en sterke interactie met haar publiek, maar ook om de ‘over-the-top’ stadionconcerten met gigantische futuristische decors, lichtshows en special effects. Om deze originele beleving te kunnen evenaren moet je van zeer goede huize komen. En dat kun je de vijf ervaren topmuzikanten van The MUSE Experience wel toevertrouwen. Met schijnbaar het grootste gemak weet deze topband met wereldhits als Plug In Baby, Psycho, Supermassive Black Hole, Time Is Running Out en vele andere juweeltjes het publiek vanaf de eerste tonen vast te pakken en niet meer los te laten tot de laatste tonen zijn uitgestorven. 

Foo Fighters by Monkey Wrench

De grootste rockband van deze tijd, voortgekomen uit een van de meest invloedrijke bands allertijden...zo is de band Foo Fighters het beste te omschrijven. Iedereen die ooit een concert van ze heeft gezien en/of heeft meegemaakt weet ook dat het één van de meest energieke podiumacts is die je kunt meemaken. Van begin tot de allerlaatste noot gaat het hard - heel hard, en dan gaat het niet eens over het aantal decibellen die je voor je kiezen krijgt! Bij Monkey Wrench gaat dat niet anders. Monkey Wrench speelt Foo Fighters repertoire, en staat voor 120% energie, fun en bovenal compromisloze Rock en is daarmee een waar eerbetoon aan de helden van... Foo Fighters!

Bestel kaarten

Zaterdag 2 maart: Led Zeppelin + Deep Purple

Led Zeppelin by Letz Zeppelin (UK/BE)

Het Belgische Letz Zeppelin is zonder twijfel de beste Led Zeppelin tribute van dit moment. De sound is verbluffend authentiek en met name de zang van Michael Devlin (UK) zorgt voor menig kippenvelmoment. John Bonham herleeft in drummer Bruno Meeus; chaos en souplesse in een zinderende combinatie met het melodieuze en pompende basspel en keyboardspel van Levi Verheijen. Het virtuoze gitaargeweld van Jimmy Page komt probleemloos uit de vingers van gitarist Berre Van Hoeylandt. Sluit je ogen en je waant je midden in de jaren 70 tijdens één van de roemruchte concerten van Led Zeppelin. Open je ogen en je bent getuige van een bruisende rockshow compleet met alle Zeppelin krakers die de muziekwereld blijvend veranderd hebben. Juweeltjes als Immigrant Song, Heartbreaker, Kashmir, Whole Lotta Love en natuurlijk Stairway To Heaven worden met zoveel passie en overtuiging gebracht dat het uitblijven van een Led Zeppelin reünie tour gemakkelijk vergeten wordt. Een concert van Letz Zeppelin is een reis door de muziekgeschiedenis van één van de meest toonaangevende bands ooit.

Deep Purple by Purple-D

Met een ongelooflijke passie en beleving en muzikaal op het hoogste niveau weten de vijf mannen van Purple-D een ode te brengen aan dé rockhelden uit de jaren '70: Deep Purple. Elk optreden van Purple-D is voor de echte Deep Purple fans een ultieme ervaring en voor de liefhebbers van de 70’s Rock in het algemeen een feest der herkenning. Niet alleen in de sounds wordt het origineel geëvenaard. De gehele performance maakt van een optreden van Purple-D een unieke belevenis die terug doet verlangen naar de jaren van eerlijke Rock, waar de individuele kwaliteiten van de muzikanten nog ruimte kreeg om te excelleren. Naast de grootste hits als o.a. Child In Time, Woman From Tokyo en Smoke On The Water worden ook de beste albumnummers gebracht.

Bestel kaarten

Zaterdag 6 april: Metallica + Guns 'n Roses

Metallica by Damaged Justice

Damaged Justice timmert hard aan de weg. En dat betekent ook werken aan grote live-shows! Samen met een productieteam ontwikkelden de rockers een XL-show waarin behalve een subliem geluid, ook veel aandacht besteed wordt aan de visuele aspecten. Damaged Justice is de band die regelmatig één van de beste, zo niet dé Metallica-tribute band van Nederland wordt genoemd. De ervaren muzikanten spelen niet alleen Metallica, ze léven Metallica! Begonnen op hun 11e, spelen ze inmiddels met een aan perfectionisme grenzende precisie en vol passie en overgave, de nummers van hun grote idolen. De explosieve muziek, energieke podiumpresentatie, de indrukwekkende licht- en geluidsshow en het populaire repertoire spreken een breed publiek aan en doen oude tijden herleven. Damaged Justice is een echte festival- en zalenband. De rockers bestormen het ene na het andere podium in binnen- en buitenland: Oerrock, Dokkum Open Air, De Veenhoop, Frogrock, Waldpyktreffen, SteenGoed Festival, FreezeForze, e.v.a. Deze ervaren Metallica-virtuozen draaien nergens hun hand voor om.

Guns N' Roses/Slash by Slash N' Roses

Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N' Roses als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!

Bestel kaarten