Eefje de Visser met haar nieuwste album Bitterzoet
Twaalf Provinciën tour van Heidevolk door heel Nederland

Locked & Live Eefje de Visser en Heidevolk in De Tamboer

26 januari 2021

Het Podium trekt erop uit!

De Locked & Live concerten van Eefje de Visser en Heidevolk vinden woensdag 27 en vrijdag 29 januari aanstaande plaats in Theater De Tamboer. De concerten stonden oorspronkelijk in december gepland in Het Podium, maar werden vanwege de lockdown verplaatst. Met het ruime toneel van De Tamboer kan er nog grootser worden uitgepakt met het livestream concert.

Kijkers kopen via lockedandlive.nl livestreamtickets en bepalen daarbij zelf wat ze voor het ticket willen betalen. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar de artiest en crew. Het Podium en Locked & Live wonnen eerder deze maand de Omdenk-Award van Popgala Noord voor “het beste muziekinitiatief tijdens de corona crisis”.

Eefje de Visser

Eefje de Visser betovert met donkere drums, warme synths, catchy songs en een bezwerende stem. Met een reeks uitverkochte clubshows in de Benelux, diverse Europese supportshows en haar meest recente wapenfeit Bitterzoet wordt Eefje ook buiten onze taalgrenzen opgepikt. Ze won de Gouden Notenkraker, is genomineerd voor de Buma Award voor Beste Alternatieve Album en is twee keer genomineerd voor de 3FM Awards. Haar album Bitterzoet stond op nummer 1 in de OOR eindlijst 2020. Een exclusief livestreamconcert in Hoogeveen dat fans zeker niet mogen missen.

Heidevolk

Sinds hun oprichting kwam, zag en veroverde Heidevolk podia door heel Europa met epische, boeiende liveshows vol folk metal. Hun teksten zijn geïnspireerd door de natuur, de geschiedenis van Gelderland en Germaanse mythologische overleveringen. Herkenbare mannelijke, Nederlandstalige zang en onweerstaanbaar pakkende songs die het heidense vuur in de zielen van velen ontstaken.