Het Podium

Nieuw: Haas x Jon Tarifa

29 november 2018

De van oorsprong Utrechtse Jeffrey de Haas en de Haagse Jon Tarifa komen op vrijdag 12 april naar Het Podium voor een muzikale beleving die elke hiphop en pop liefhebber moet zien!

Haas

Haas is winnaar van de Drentse Popprijs en een New Attraction Award. Hij speelde onder andere op Eurosonic Noorderslag en Bevrijdingsfestival Assen en Groningen. Hij kreeg airplay op o.a. 3FM en Slam FM. De opvolgende single ‘sterren’ ging viral in de Nederlandse Top 50 van Spotify. Sinds 2016 speelt Haas met zijn eigen band waardoor de pop invloeden nog duidelijker naar voren komen. In september 2017 is de single Luna uitgekomen.  De laatste single Alleen met jou is uitgebracht in samenwerking met zangeres Elske DeWall. Vanaf heden kan je Haas ook elke zondag nacht live horen tijdens de ‘Relaas van Haas’. Hierbij rapt hij over de recente gebeurtenissen van de afgelopen week.

Jon Tarifa

Hij stond op het Curaçao North Sea Jazz festival, speelde op Eurosonic in 2015 én 2016 en kreeg vijf jaar achter elkaar de handjes in de lucht op Parkpop. In oktober 2016 was Jon Tarifa wereldnieuws met zijn single Don’t go. Het nummer werd gebruikt in een herdenkingsvideo voor Barack Obama, dat viral ging en zelfs door CNN India en The New York Times werden gedeeld. In september 2017 heeft Jon Tarifa zijn nieuwe nummer Stop For A Minute uitgebracht. Het nummer is doorgekomen in de Albanese top 50 en staat op nummer 2. Begin januari 2018 is de nieuwe single Chasing Dreams uitgekomen, gevolgd door de allernieuwste track Simple Man die in Bali opgenomen is.