Het Podium

Bevestigd: Outside Revelation

2 maart 2020

Outside Revelation is bevestigd als support act bij Voltage op zaterdag 16 mei. Dit Nederlandse viertal verstaat de kunst om pakkende songs te schrijven die worden gedreven door een pompende ritmesectie. Gevoelig gitaarwerk gaat vaak over in ruige riffs waarbij de zang een hoofdrol opeist. Met invloeden uit de jaren '70 hard rock en de alternatieve rock van de jaren '90 en begin jaren '00, halen ze inspiratie uit bands als Audioslave, Led Zeppelin, Rival Sons en vele anderen.

Klik hier om direct kaarten te bestellen

Voltage

Verwacht songs met invloeden uit de southern rock, blues rock en de vibe van americana, die in een aantal songs zeker terug te horen is. Het voorlaatste studioalbum Around The Bend dateert alweer van september 2017, dus het was hoog tijd voor Voltage om een nieuw album te maken. En volgens Voltage was het de hoogste tijd dat de wereld weer eens hoort waaruit muziek nou eigenlijk is opgebouwd. Back to square one!
Dave Vermeulen begon zijn carrière in 2011 met Voltage. Tijdens The Voice of Holland in 2015-2016 bereikte hij de tweede plaats, het werd zijn grote doorbraak. Toch koos hij er heel bewust voor om met Voltage verder te gaan, waarna vele clubshows en festivaloptredens volgden.