Publiek in Het Podium bij Mooi Wark

Podium van het jaar nominatie!

Stemmen kan nu

20 december 2023

Het Podium genomineerd als Podium van het jaar

Stemmen kan via de website van Eurosonic Noorderslag; www.esns.nl

Uitreiking tijdens Popgala Noord 2024

Aan de vooravond van Eurosonic Noorderslag (ESNS) worden traditiegetrouw prijzen uitgereikt ter ere van de culturele sector in Noord-Nederland. Er worden zeven prijzen uitgereikt: vier publieksprijzen en drie ere-awards. Het Podium Hoogeveen is genomineerd in de categorie Podium van het jaar. Andere genomineerden in deze categorie zijn Neushoorn Leeuwarden en SPOT Groningen. Stemmen kan tot 14 januari 2024. De uitreiking vindt plaats tijdens Popgala Noord, op 16 januari 2024 in Grand Theatre in Groningen.

Wessel de Vries, bedrijfsleider van Het Podium:

“Ik ben ontzettend blij met deze nominatie. In 2020 is Het Podium al een keer genomineerd geweest en nu zijn wij opnieuw genomineerd. Dat is een ontzettende opsteker en erkenning van ons werk. Zeker nu wij aan de vooravond staan van een grote verbouwing en wij straks, met bijvoorbeeld een verdubbeling van de capaciteit, nog meer publiek getuige kunnen laten zijn van muziektalent, is het fantastisch dat we ook nog genomineerd zijn voor zo’n mooie prijs.”

Vakjury

De genomineerden voor de publieksprijzen zijn samengesteld door een vakjury bestaande uit: Joey Ruchtie (programmeur ESNS en juryvoorzitter), Cor Giesing (docent Academie voor Popcultuur), Hanneke Dijkstra (programmeur Neushoorn), Lisan van der Deijl (productie The Bake Shop), Chris Moorman (marketing Popronde), Inge van Calkar (artiest) en Peter van der Heide (journalist). De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Popgala op 16 januari 2024 in Grand Theatre, Groningen. Stemmen kan tot 14 januari 2024.

Stemmen kan via de website van Het Podium en via de website van Eurosonic Noorderslag; www.esns.nl