Steun je lokale poppodium én opkomende artiesten en kom genieten van GIRLSGIRLSGIRLS en Jessy Yasmeen in Het Podium! Er is beperkt plaats, vol is vol.
 Steun je lokale poppodium én opkomende artiesten en kom genieten van GIRLSGIRLSGIRLS en Jessy Yasmeen in Het Podium! Er is beperkt plaats, vol is vol.

Pre-Party Popronde 2020

GIRLSGIRLSGIRLS en Jessy Yasmeen

17 september 2020

Popronde on tour: Pre-Party!

De Popronde gaat dit najaar tóch door. Van 12 september tot en met 28 november trekken tientallen acts langs poppodia in het hele land. Normaal gesproken is de Popronde gratis toegankelijk, maar vanwege de lastige situatie waar de podia zich door COVID-19 momenteel in bevinden, vragen we een kleine entree. Steun je lokale poppodium én opkomende artiesten en kom 5 november genieten van GIRLSGIRLSGIRLS en Jessy Yasmeen in Het Podium! Er is beperkt plaats, vol is vol. 

Reserveer hier direct tickets

GIRLSGIRLSGIRLS

GIRLSGIRLSGIRLS is er om iedereen aan te leren dat je niet bang hoeft te zijn om te doen waar je blij van wordt, fuck wat mensen van je denken. Iedereen verdient een scene waar je kan zijn wie je bent, en kan doen wat je wil doen. Doe wat je wil, maar doe het met GIRLSGIRLSGIRLS.

Jessy Yasmeen

Met het winnen van de Rotterdamse Popprijs (2019), twee nominaties tijdens de Rotterdam Music Awards en 80 optredens heeft deze Nederlandse muzikante met Zuid-Amerikaanse roots grote stappen gemaakt. 2020 staat in het teken van haar nieuwe EP onder TCBYML, de halve finale van de Grote Prijs, maar ook de Popronde mag niet ontbreken!

Popronde

De reguliere Popronde is verplaatst naar begin 2021. Alle speelsteden en locaties, en het bijbehorende programma vind je op popronde.nl!