Blaudzun - Andreas Terlaak
Her Majesty tuinconcert
Michelle David & the True-tones door Jonathan Hielkema
The Bruceband tuinconcert

Blaudzun, Her Majesty, Michelle David en The Bruceband bevestigd

Kaartverkoop tuinconcerten gestart

14 juli 2021

Het Podium en De Tamboer hebben vier nieuwe tuinconcerten bevestigd: in september komen Blaudzun, Her Majesty, Michelle David & the True-tones en The Bruceband naar Hoogeveen. Kom genieten van heerlijke livemuziek, lekkere hapjes en drankjes en gezelligheid in de sfeervolle tuin van het theater. Er is beperkte capaciteit, dus wees er snel bij! De kaartverkoop is gestart. De vorige tuinconcerten in september en juli, met onder meer Def Americans, The Fortunate Sons, The Kik, Van Dik Hout en Frank Boeijen, waren binnen no time uitverkocht. 

Geen coronatest nodig vanwege vaste zitplaatsen

De Tamboer en Het Podium werken bij de tuinconcerten met vaste zitplaatsen. Bezoekers zitten op 1,5 meter afstand van elkaar, waarmee wordt voldaan aan de huidige geldende coronamaatregelen. Doordat overal de 1,5 meter afstand wordt gehanteerd is het niet nodig om een vaccinatiebewijs of coronatoegangsbewijs te tonen bij bezoek aan het theater.

Her Majesty

Ter ere van het vijftigjarig jubileum van het legendarische Crosby, Stills, Nash & Young album Déjà vu neemt Her Majesty ons terug naar de gloriedagen van CSNY! 

Tijdens dit tuinconcert in Hoogeveen speelt Her Majesty het meesterwerk Déjà vu integraal met klassiekers als Teach Your Children, Almost Cut My Hair, Our House en Carry On, aangevuld met het mooiste en beste van het overige CSNY-repertoire. Dit alles als altijd met ‘samenzang van een bijna angstaanjagende perfectie’, aldus De Volkskrant.

Blaudzun

Blaudzun komt naar Hoogeveen en zal in aangepaste bezetting een semi-akoestisch tuinconcert verzorgen. Daarbij zal hij songs van zijn eerdere albums vertolken, maar ook al een voorproefje geven van zijn nieuwe album, dat in januari 2022 zal verschijnen. 

Na een periode van relatieve stilte maakte Blaudzun afgelopen maanden indruk op radio en tv met zijn single Real Hero. Het lied was onder meer Topsong bij het Nederlandse Radio 2 en kreeg veel airplay in Duitsland. Half juni dropte hij een tweede albumtrack: Running To Meet The Sundown. Na de zomer volgen nog enkele nieuwe songs.

Michelle David & the True-tones

Op zoek naar de roots van hun geliefde muziekgenres rhythm & blues en soul, ontdekten Onno Smit en Paul Willemsen de gospel. Ze werden gegrepen door de pure energie van nummers van The Soul Stirrers, The Zion Travelers, Sister Rosetta Tharpe en Shirley Ann Lee. Samen met de Amerikaanse Michelle David begonnen ze zelf met het verspreiden van de ware boodschap van muziek: liefde, eenheid en saamhorigheid.

Michelle David & the True-tones groeide uit tot een band met een geheel eigen stijl. In de afgelopen vijf jaar omarmde de band invloeden van traditionele gospel tot afrofunk, van soul tot calypso en Marokkaanse gnawa.Geniet van een heerlijk tuinconcert met de hoopvolle, krachtige muziek van Michelle David & the True-tones.

The Bruceband

Al ruim 16 jaar is The Bruceband een begrip bij Springsteen-kenners in binnen- en buitenland. De tributeband speelt al jarenlang avondvullende shows met songs uit het volledige repertoire van The Boss: Bruce Springsteen.

Het streven? Een show neerzetten zoals je van The Boss en zijn E-Street Band zou verwachten. Met perfect op elkaar ingespeelde bandleden, spetterende energie en een heerlijk enthousiasme zit dat wel goed. “Plezier op het podium maken en drie uur lang alles geven”, dat is hun motto.