Het Podium

Nieuw: Urban Night met $hirak

19 november 2019

Geboekt: Zaterdag 18 januari is er een Urban Night in Het Podium met niemand minder dan $hirak! Klik hier om direct kaarten te bestellen.

Julien Willemsen, beter bekend als $hirak, begon al op 14-jarige leeftijd met het maken van beats. Inmiddels is $hirak uitgegroeid tot een van de meest populaire producers van Nederland.

$hirak kwam in 2014 aan het licht als producer met het nummer Dat Doen We Niet Meer van Murda. Het jaar erop ging hij mee op het New Wave schrijverskamp, waar hij een enorm aandeel in zou krijgen. Het nummer Drank & Drugs werd de hit van het album, kwam binnen op nummer 1 en het gehele project leverde New Wave de Popprijs op. In de zomer van 2016 produceerde $hirak de meest gestreamde track van het jaar, Jungle van Broederliefde en vorig jaar scoorde hij nog een zomerhit met SBMG, Lil Kleine, Boef & Ronnie Flex genaamd Miljonair

Met een succesvol repertoire als producer voor andere artiesten, werkt $hirak hard aan releases onder zijn eigen naam. Na succesvolle releases als Miljonair en My Money, zullen er meer singles volgen met grote featurings. 

Als DJ is $hirak net zo gevarieerd als producer. Verwacht een eclectische set van tropische beats, eigen bekend werk, maar ook teasers van tracks die nog uit zullen komen. Dat alles geblend tot een dansbaar geheel is waar $hirak als DJ voor staat.