Vaartslag The Cover Edition 2022

Meld je aan voor Vaartslag The Cover Edition!

Strijd om een podiumplek op Stadsfestival Hoogeveen

8 maart 2022

Coverbands opgelet: doe mee aan de bandcontest Vaartslag The Cover Edition in Hoogeveen en maak kans op fantastische prijzen!

Voorrondes

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei vinden er twee voorrondes plaats in Het Podium. Iedere avond worden er twee winnaars gekozen. Een deskundige jury, onder meer bestaande uit Bart-Jan Schinkel (bekend van De Wethouders), kiest een winnaar. Daarnaast kiest het publiek een publiekswinnaar. Zorg er daarom voor dat je veel fans meeneemt naar de voorrondes. 

Finale

De winnaars van de twee voorrondes strijden in de finale op zaterdag 4 juni in Het Podium om de felbegeerde Vaartslag-titel. De winnaar wordt gekozen door een deskundige vakjury en de prijzen liegen er niet om. 

De winnaar van Vaartslag - The Cover Edition speelt zaterdag 2 juli 2022 op de Coverland Stage van het allereerste Stadsfestival Hoogeveen. Ook mag je band 20 uren repeteren in de gloednieuwe repetitieruimes van Het Podium.  

Aanmelden

Meld je vóór 31 maart 2022 aan voor Vaartslag - The Cover Edition. Op woensdag 6 april wordt via onze website bekend gemaakt welke bands in de voorrondes zullen strijden om een finaleplek. 

Meld je hier direct aan voor Vaartslag - The Cover Edition