TikTok Tammo - 2024 in Het Podium - Photo Anya

Onze verbouwing gaat van start!

30 juni 2024

Het Podium is gesloten!

Onze deuren zijn nu echt gesloten. Dit markeert het begin van een spannende fase: een grootschalige verbouwing die ons geliefde podium naar een hoger niveau zal tillen. We kunnen niet wachten om de transformatie te zien en zijn ervan overtuigd dat jullie net zo enthousiast zullen zijn als wij. Tijdens deze verbouwing zullen we hard werken om Het Podium te vernieuwen en te verbeteren. We willen een plek creëren waar muziek en cultuur nog beter tot hun recht komen.

Blijf in contact

Hoewel onze deuren gesloten zijn, blijven we bereikbaar. Voor vragen, suggesties of programmeringsaanvragen kun je ons nog steeds mailen via info@hetpodium.nl. We staan klaar om je te helpen en beantwoorden graag al je vragen.

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de verbouwing en als eerste nieuws ontvangen over de heropening en aankomende evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dit is de beste manier om geen enkel belangrijk nieuwtje te missen.

De toekomst

We hebben er ontzettend veel zin in en kijken uit naar de dag dat we jullie weer mogen verwelkomen in een volledig vernieuwd Podium. We zijn ervan overtuigd dat de veranderingen een positieve impact zullen hebben en de bezoekerservaring nog beter zullen maken. Bedankt voor jullie geduld en steun tijdens deze verbouwing. We hopen jullie snel weer te zien zodra we onze deuren opnieuw openen!