Het Podium

Bevestigd: Voltage

2 januari 2020

Bevestigd: Voltage staat zaterdag 16 mei in het Podium! De band brengt op 1 mei het nieuwe album It's About Time uit en gaat daarmee op tournee. Outside Revelation is support act en opent de avond.
De kaartverkoop is gestart, klik hier om direct te bestellen.

It's About Time

Voltage-frontman en leider Dave Vermeulen vond het tijd om terug te gaan naar waar zijn liefde voor muziek ooit begon. Met z'n vieren in één ruimte, op 'record' drukken en werken met de beste live take. Want Voltage streeft naar pure muziek en vindt het tijd om weer van zich te laten horen. It's About Time is een plaat met een rode draad, waarop de songs worden verteld als verhalen en het album als geheel een kloppend boek is. Dave Vermeulen schreef de teksten, die onder andere gaan over de positieve kanten én de worstelingen waar een gepassioneerd muzikant mee te maken heeft. 
De songs werden verder uitgewerkt met de band tijdens de repetities, waarna in de studio vervolgens de magie erop los werd gelaten. En dat hoor je! De band reisde voor de opnames af naar Uncle Gabe's Soundstudio in Eindhoven en nam in maar liefst zes dagen het complete album op. Het album ademt een puurheid uit, alsof je naar een liveshow luistert en is daarmee een tegenhanger van alles wat er in de mainstream muziek gaande is, met snelle muziek die gemakkelijk scoort.