Welkom op onze nieuwe website!

3 november 2020

Met trots presenteren wij onze volledig vernieuwde Podium website! 

Achter de schermen werkten wij er al meer dan een jaar aan en nu is het eindelijk zichtbaar: Het Podium in een nieuw jasje. Natuurlijk blijft onze website dé plek waar je onze agenda vindt en waar je snel en gemakkelijk kaarten bestelt voor onze concerten. 

Daarnaast hebben we alle informatie rondom het bezoeken van Het Podium, het huren van oefenruimtes of het aanmelden als vrijwilliger helemaal vernieuwd. Zo vind je bijvoorbeeld op onze pagina Veelgestelde vragen de antwoorden op een groot aantal vragen die je misschien hebt. Ook de zoekfunctie op onze website is enorm verbeterd. 

We hopen dat onze website nu nóg gemakkelijker te gebruiken is op je computer, tablet en smartphone. Heb je opmerkingen of verbeterpunten? Vertel het ons via info@hetpodium.nl.

Nieuw: profiel aanmaken 

Eén van de nieuwe functies van onze website is de mogelijkheid om eenvoudig een account aan te maken. Een eigen profiel biedt de volgende voordelen: 

  • Snel kaarten bestellen. Als je ingelogd bent, dan hoef je bij het bestellen van kaarten niet opnieuw je klantgegevens in te voeren. 
  • Orderhistorie terugzien en kaarten opnieuw downloaden. Dit geldt voor zowel je bestellingen bij Het Podium als De Tamboer. Je hoeft dus niet meer je e-mail inbox door te pluizen op zoek naar je tickets. 
  • Persoonlijke favorieten bewaren. Sla de concerten waarin je interesse hebt op via het favoriet-hartje. Handig als je nog even wilt overleggen met je medebezoekers, maar het concert niet uit het oog wilt verliezen. 
  • Slechts eenmalig je klantgegevens invullen. Bij ieder volgend bezoek aan de website log je in op basis van je e-mailadres en wachtwoord. 
  • Zelf gegevens wijzigen. Ontvang je de digitale nieuwsbrief, maar wil je voorkeuren aanpassen? Of ben je recent verhuisd naar een ander adres? Pas dan zelf je gegevens aan via je profiel.