Comedytunes Comedynight

Vincent Geers, Ronald Smink, Jeroen Pater en MC Patrick Meijer

za 7 november 2020 20:30 Het Podium cabaret

Deze voorstelling is vanwege het corona-virus verplaatst van 14 maart naar 7 november 2020.

Deuren open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur

Klaar voor een avond vol humor, met drie van de beste comedians van Nederland? 

Op deze Comedytunes Comedynight vertellen drie comedians in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. MC Patrick Meijer praat het geheel aan elkaar. Je merkt het al snel: je ontspant, lacht en voelt je stresshormonen verdwijnen. De maffe verhalen van de comedians zorgen voor de aanmaak van endorfine en gelukshormonen. Na een avondje Comedytunes Comedynights sta je daarom weer buiten met een fris en energiek gevoel. Waar wacht je nog op?! Vincent Geers, Ronald Smink en Jeroen Pater staan al te trappelen!

Vincent Geers

Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand up comedian in binnen- en buitenland. Hij is één van de vaste spelers van het Comedy Cafe Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Naast dat hij zelf speelt is hij ook regisseur en schrijver voor TV en theater. Zo schreef hij het afgelopen jaar teksten voor o.a. Dino (RTL5), Het correspondent Dinner met Mark Rutte, Celebrity stand up (Comedy Central), Televizierringgala (Npo1) en the roast of Gordon (Comedy Central).

Ronald Smink

Ronald Smink is het vleesgeworden stripfiguur. Ronald denkt volledig out of the box! Breng dat in combinatie met een benig lijf en elastieken gezicht: deze comedian zul je niet snel vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries is het een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma's getoerd door heel Nederland.

"Naarmate Smink zich in zijn verhalen laat gaan ontstaan er Absurdistische juweeltjes, als een bever roosterende indiaan op de ringweg van Antwerpen" - Leeuwarder courant

Jeroen Pater

Jeroen Pater is als stand-up comedian al 15 jaar een vaste bespeler van podia in België en Nederland. Hij treedt gemiddeld meer dan 200 keer per jaar op. Jeroen is oprichter van stand-up comedycollectief het Comedyhuis. Hij is één van de hardstwerkende comedians van Nederland en dat zie je terug in zijn optredens. Zijn shows zitten vol met perfecte grappen, die gebracht worden met de zelfverzekerdheid van iemand die door ervaring heeft geleerd dat hij het altijd kan waarmaken.

MC Patrick Meijer

Patrick is geboren in Hengelo en staat al bijna 20 jaar op het podium garant voor volstrekt originele grappen. Met meer onverwachte wendingen dan een circusacrobaat in een draaiende wasmachine. Patrick is een authentieke comedian's comedian. Zo’n artiest waar comedians na de show vol eerbied over praten aan de bar. Patrick Meijer is een unieke comedian die nooit voor de makkelijke grap kiest, maar die het publiek altijd wil uitdagen en uitnodigt om met hem mee te gaan in zijn bizarre hersenspinsels. En zo zet hij elk optreden iets memorabels neer.

Let op: deze show vindt plaats in Het Podium.

Speeldata

za 7 november 2020 20:30 Het Podium cabaret


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 16,00