Zaal met stoelen - Het Podium - 2022
  • jazz
  • Muziek

Jazz it Up

met Fens & Friends

zo 12 februari 2023 15:30 uur
  • Deuren open om 15:00 uur
Bestel
  • Voorverkoop € 12,50
  • Aan de deur € 12,50

Nieuw in Het Podium: Jazz It Up!

Neem plaats in onze grote zaal, die speciaal voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot gezellig jazzcafé. Geniet iedere maand op zondagmiddag van een heerlijk jazzprogramma door gerenommeerde Nederlandse jazzartiesten. Of je nu helemaal thuis bent in de wereld van swing, bebop, ragtime, dixieland of één van de vele andere jazzstijlen, of nog maar net om de hoek kijkt: kom lekker langs en Jazz It Up!

Fens & Friends

Mick (gitaar) en Michiel (Hammond orgel) kennen elkaar al lange tijd en vanwege hun persoonlijke en muzikale klik besloten de mannen om naast al hun andere bands een eigen band te formeren. Na wat omzwervingen komen ze terecht bij René van Astenrode, een verfijnde alleskunner op drums.

Michiel en René kennen elkaar nog uit de tijd van de Cracker Jacks, een jazzformatie die vooral in de jaren '90 overal en nergens optrad. Joni Fens (vandaar de naam 'Fens & Friends') en Michiel kenden elkaar van een optreden met de Greyhound Jazz Band. Met haar warme sound op tenorsax en haar tomeloze inzet was zij een aanwinst en sindsdien brengt zij de band naar een hoger level.

Joni kende zangeres Annelies via werk èn via muziek en na een keiharde auditie met draaiende stoelen en rode knoppen, mocht ze blijven. Fens & Friends speelt een groovend, swingend repertoire van jaren '60/ '70 jazz en blues. Kom lekker dansen en luisteren!

Meer Jazz it Up? Zet 12 maart 2023 ook alvast in je agenda.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?