Het Podium

My Brainbox, Barrelhouse en Rapalje naar Het Podium

5 december 2018

We hebben drie nieuwe mooie acts vastgelegd voor 2019: Rapalje, My Brainbox en Barrelhouse komen naar Het Podium! Met deze boekingen krijgt het programma voor 2019 steeds meer vorm. De bezoekersaantallen in Het Podium zijn het afgelopen jaar significant gestegen, met onder andere uitverkochte concerten van Def Americans en The Kilkennys vs. Scrum. En ook in 2019 hebben we dus weer van alles voor je in petto. Als liefhebber van popmuziek kun jij je hart ophalen in het brede programma: van rock tot blues, van folk tot hiphop. Bekijk het complete programma van Het Podium hier.  

Rapalje - Vrijdag 22 maart 2019

Stampende jigs en reels, gevoelige ballades en een vleugje heavy metal. De mannen van Rapalje nemen je mee door Schotse hooglanden, Ierse vlakten, taveernes en herbergen. Je wordt welkom geheten door je vrienden, de bierkruiken zijn gevuld en de whiskyfles staat op tafel. 

Bestel kaarten

My Brainbox ft. Jan Akkerman & Bert Heerink - Zaterdag 23 maart 2019

Jan Akkerman is zonder twijfel Nederlands meest virtuoze en bekende gitarist. Zelfs internationaal staat hij bekend als één van de beste gitaristen ter wereld. Met My Brainbox doet Jan oude tijden herleven! 

Bestel kaarten

Barrelhouse - Vrijdag 6 december 2019

Ze speelden al meer dan 2000 concerten: clubs, popzalen, theaters, festivals. Met als uniek feit dat de bezetting nog altijd origineel is en met de prachtige stem van Tineke Schoemaker als middelpunt. Ter gelegenheid van de 45ste verjaardag speelt Barrelhouse een aantal van de oudere nummers van de eerste LPs: Only a Fool, Every Night is Saturday Night, Beware, I’m in the Mood, om er maar een paar te noemen.

Bestel kaarten