Al decennia lang inspireert de muziek van Pink Floyd generaties van muziekliefhebbers én muzikanten.  Met hun show Which One's Pink geeft Infloyd een eerbetoon aan de compositie en de sound, maar live zoals Pink Floyd dat in die jaren zelf deed: spelend met de materie tot een nieuwe momentopname. Voor elke muziekliefhebber een niet te missen concert.

Verplaatst: Comedytunes Comedynight en Infloyd

Nieuwe data vanwege coronamaatregelen

24 september 2020

Het Podium heeft twee shows verplaatst. Vanwege de corona-maatregelen kunnen de shows op dit moment nog niet in Het Podium plaatsvinden. Daarom is de Comedytunes Comedynight van 7 november verplaatst naar Passagezaal in De Tamboer(!) op zaterdag 28 november. De Pink Floyd tribute van Infloyd is verplaatst naar volgend jaar op 13 november 2021 in Het Podium. Het concert van Dikke Dennis & the RØCKERS en Snäggletooth wordt voorlopig geannuleerd. We hopen dat hier in de loop van volgend jaar een nieuwe datum voor wordt gevonden. Kaartkopers worden geïnformeerd.

Comedytunes Comedynight met Arie Koomen

Nieuw op het affiche van Comedytunes Comedynight is Arie Koomen. Als MC zal hij de avond aan elkaar praten. Arie is bekend van Arie&Silvester en De Lama's. De laatste jaren speelt Arie door heel Nederland in comedycafe`s, schouwburgen en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld. Deze topper is in staat om kiwi`s en schaamlippen om te smeden tot een mooi rond verhaal.

Lees hier meer over de Comedynight en bestel direct kaarten