Het Podium

Voorlopig geen concerten in Het Podium

11 maart 2020

Laatste update: vrijdag 12 juni, 11.15 uur

Het concertseizoen is door het corona-virus helaas tot een abrupt einde gekomen. Voorlopig organiseert Het Podium geen concerten.  

Verplaatsingen

De concerten van maart tot en met juni zijn zoveel mogelijk verplaatst, hieronder vind je een overzicht van de nieuwe data:

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer starten er weer concerten?

Het is lastig om het antwoord op deze vraag te voorspellen. We houden alle ontwikkelingen en adviezen vanuit de Nederlandse overheid en het RIVM goed in de gaten. Zodra we meer weten communiceren we dat via onze website en andere kanalen.

Ik kan de voorstelling of het concert niet bezoeken op de vervangende datum, krijg ik mijn geld terug?

In samenwerking met het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap is er voor de culturele sector een ticketregeling opgesteld. We vragen iedereen: Bewaar uw ticket, geniet later!
Lees hier meer over de regeling.

Mijn vraag is niet beantwoord, waar kan ik terecht?

Stuur je vraag naar info@detamboer.nl. Houdt er wel rekening mee dat het langer dan normaal kan duren voordat je een reactie van ons ontvangt.

Gesloten

Het Podium en De Tamboer zijn voorlopig gesloten. Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn. Onze e-mail wordt wel gelezen, maar houdt alstublieft rekening met het feit dat het langer dan normaal kan duren voordat je een reactie van ons ontvangt.   

We vragen om begrip voor onze situatie. We bevinden ons in uitzonderlijke omstandigheden van overmacht, waarin we de gezondheid van ons publiek en onze gasten voorop stellen.