Het Podium

Hannah Mae live tijdens Discover Drenthe Live

24 juni 2020

Woensdag 8 juli speelt Hannah Mae livemuziek tijdens de uitzending Discover Drenthe Live van Poppunt Drenthe. De uitzending wordt rechtstreeks vanuit Het Podium via een livestream uitgezonden, maar een klein publiek mag aanwezig zijn bij de opnames. Hannah Mae speelt meer dan een half uur liedjes. 

Hannah Mae

Hannah Mae (1998) is de talentvolle singer-songwriter uit Emmen, bekend geworden met haar debuutsingle Back to You. Het liedje, in eerste instantie gebruikt in een Tv-reclame van Plus, werd een grote radiohit en leverde Hannah uitnodigingen van onder meer Stenders, 5 Uur Live en De MAX op. De single heeft inmiddels meer dan 4,5 miljoen plays op Spotify en wordt nog altijd regelmatig gedraaid op de radio.

De muziek van Hannah kenmerkt zich door haar rootsy inslag en haar voorliefde voor country. Onlangs heeft ze in Nashville de laatste hand gelegd aan nieuw materiaal, dat gepland staat voor release in 2020. 
Hannah Mae tekende bij Spark Records, het label van Ilse DeLange. Afgelopen voorjaar deed Hannah support voor Milow in Carré en stond ze op C2C in AFAS Live. 

Discover Drenthe Live

Poppunt Drenthe organiseert sinds 27 mei wekelijks een liveuitzending waarin actualiteiten uit de popcultuur worden besproken. Er zijn interviews met ondernemers uit de (Drentse) popsector, artiesten en natuurlijk livemuziek van eigen bodem! Host Ruben Kooren is onder meer bekend van het programma Djammen van RTV Drenthe. Ook is hij werkzaam bij Hedon in Zwolle en produceerde hij bij 3FM programma’s voor Michiel Veenstra en anderen. Hij is dus niet onbekend in de popsector en zorgt met de nodige creatieve inslag voor interessante tafelgesprekken. In de voorgaande livestream edities van Discover Drenthe Live waren Chris Moorman (Popronde/Welcome To The Village), Tamara Boor (TT Festival/Popronde Assen), The Heck, Henk Eggens (Van Slag), Same Old, Evert Hoven (The Bake Shop), Wouter van der Burg (De Muziekcoöperatie), Cees Bijl (Gedeputeerde Provincie Drenthe), Maurice Endeman (Het Podium) en Isa Zwart te gast. 

Uitzending bijwonen? 

Dat kan! Bestel dan via deze pagina direct een kaartje. Je luistert dan niet alleen naar de interviews, maar kunt ook nog genieten van het muziekoptreden na afloop. Veel plezier!