LIGHT BY THE SEA PLAYS THE CRANBERRIES - 2024 in Het Podium
CESAR ZUIDERWIJK - 2024 in Het Podium

NIEUW: Cesar Zuiderwijk en The Cranberries

Kaartverkoop gestart!

15 juni 2023

We kunnen weer twee nieuwe concerten aankondigen! 

Drumpraat on Tour

Drumpraat On Tour is een kruising tussen een concert, College Tour en VI. In deze unieke setting neemt host en online talkshow-maker Sietse Huisman het publiek samen met Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk mee naar een wereld van backstage verhalen en mooie performances.

Cesar Zuiderwijk is een drummer die eigenlijk geen introductie nodig heeft. Cesar was vijftig jaar de drummer van Golden Earring, waarmee hij wereldhits als Radar Love, Twilight Zone en When the Lady Smiles scoorde. Na het plotselinge einde van de band is Cesar op pad met zijn band Sloper, een theatervoorstelling en nu ook met Drumpraat On Tour!

Light By The Sea

Light By The Sea neemt het publiek mee terug in de tijd naar het iconische geluid van The Cranberries. Het betoverende stemgeluid van Dolores O'Riordan van The Cranberries en de combinatie van Ierse folk & rock, gaf The Cranberries de kans om tot een van de meest iconische acts uit te groeien. The Cranberries gaven rockmuziek een uniek geluid en lieten een blijvende artistieke legacy achter.

De Hongaarse zangeres Eszter Anna Baumann van Light By The Sea werd in haar jeugd getraind in verschillende folk (volksmuziek) competities en ontdekte al snel de overeenkomsten tussen enkele Hongaarse en Ierse folk technieken. Het is een grote eer voor Anna en voor Light By The Sea om de muziek van deze unieke zangeres opnieuw ten gehore te brengen. En die legacy: Will Linger On Forever.