Publiek in Het Podium bij Mooi Wark

Het Podium vier weken gesloten

Geen concerten

13 oktober 2020

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die werden aangekondigd in de persconferentie van dinsdag 13 oktober 2020, heeft Stichting Cultuurhuis Hoogeveen helaas moeten besluiten om de deuren van Het Podium en De Tamboer voor vier weken te sluiten. Dit betekent dat er geen concerten en andere activiteiten in het gebouw plaatsvinden.

Concerten

Op de concertagenda van het Podium stonden in deze periode 3 concerten: 

Kaarthouders worden geïnformeerd wanneer er meer informatie bekend is. Bedankt voor je geduld!


VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb kaarten voor een concert dat is afgelast. Wat moet ik doen?

Je hoeft niets te doen, we vragen voorlopig alleen om je geduld. Onze programmeurs gaan zo snel mogelijk in gesprek met de producenten en artiesten om te kijken of de concerten verplaatst kunnen worden naar een later moment. Zodra er een alternatieve datum bekend is voor de concerten, worden bezoekers van ieder evenement hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.

Gaan concerten na 11 november wel door?

Zoals je zult begrijpen kunnen wij het antwoord op deze vraag nog niet voorspellen. We houden alle ontwikkelingen en adviezen vanuit de Nederlandse overheid en het RIVM goed in de gaten.

Mijn vraag is niet beantwoord, waar kan ik terecht?

Stuur je vraag naar info@hetpodium.nl. Houdt er wel rekening mee dat het langer dan normaal kan duren voordat je een reactie van ons ontvangt.

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Het gebouw is de komende vier weken gesloten. We zijn op dinsdag en donderdag tussen 11.00 en 15.00 uur wel telefonisch bereikbaar voor vragen rondom kaartverkoop en bestellingen, via 0528 - 280 180. Verder zijn we altijd bereikbaar via info@hetpodium.nl. Het kan wel zijn dat het iets langer dan normaal duurt, voordat je een reactie van ons ontvangt.

We vragen om je begrip. Voor ons staat de gezondheid van ons publiek en onze gasten voorop.