Rotting Christ

Rotting Christ bevestigd in Het Podium

Metal op z'n best!

19 april 2022

Yes, eindelijk weer metal in Het Podium! Dat werd wel weer eens tijd. De Griekse meesters van Rotting Christ komen donderdag 16 juni 2022 naar Hoogeveen. Kaarten zijn nu hier verkrijgbaar.

Rotting Christ

De Griekse blackmetalband Rotting Christ heeft de tand des tijds letterlijk doorstaan. Al drie decennia lang oogsten de mannen met strakke liveshows enthousiaste reacties van het publiek. De band bleef al die tijd groeien en evolueren, zo blijven ze niet alleen relevant met klassiekers, maar ook met nieuwe albums als Aealo (2010), Κατά τον δαίμονα εαυτού (2013), and Rituals (2016).

Met het nieuwe The Heretics opent Rotting Christ een gloednieuw hoofdstuk. Ieder nummer vertegenwoordigt zijn eigen sonische universum. Zanger en gitarist Sakis Tolis en zijn broer Themis op drums vermengen hun klassieke, unieke stijl van riffs en ritmes met opwindende nieuwe elementen. Zo blijft de muziek altijd spannend en fris.

The Heretics is een nieuwe stap in de evolutie van deze Griekse meesters. Maak je klaar voor een fascinerende, muzikale reis door goed en kwaad. Met meer dan 30 jaar ervaring, 13 studioalbums, een dozijn EPs, singles en split releases en meer dan 1250 gespeelde shows, belooft Rotting Christ metal op z’n best!