Tweede tuinconcert Def Americans

27 augustus 2020

Def Americans geeft een extra tuinconcert op zaterdag 3 oktober! Vanwege de corona-maatregelen kan er per concert een kleiner publiek aanwezig zijn dan normaal gesproken in Het Podium. Gelukkig is de band bereid om een extra concert te geven, zodat alle bezoekers kunnen genieten. De concerten starten om 19.30 en 21.30 uur. Daardoor zijn er ook extra kaarten vrijgekomen voor de verkoop, deze zijn nu te bestellen via deze pagina.

Wegens groot succes terug in Het Podium: Def Americans Johnny Cash Tribute!

Def Americans Johnny Cash Tribute komt langs ter gelegenheid van hun 12,5 jarige jubileum. Verwacht een show met daarin een selectie van alleen het allerbeste en allermooiste uit honderden optredens waarin de songs van de legendarische Man In Black centraal stonden. Speciaal voor deze gelegenheid is de band op pad met een nieuwe cd/elpee met daarop bekende nummers en bijzondere band favorieten. Ook is er in samenwerking met Beerze Bier een exclusieve Pale Ale uit de brouwerij komen rollen, zodat er speciaal getoost kan worden op dit bijzondere jubileum! 

De songs die The Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Def Americans Johnny Cash Tribute. Als geen ander weten deze Brabanders meer dan 50 jaar later de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. Het definitieve 'seal of approval' werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn My Brother Johnny concerten in Nederland.

Het Buiten Podium: tuinconcerten 

Dit concert maakt onderdeel uit van de reeks tuinconcerten: Het Buiten Podium. Het Podium trekt erop uit en organiseert in samenwerking met De Tamboer een maand lang ieder weekend concerten in de tuin van het theater. Bekijk het volledige programma hier.

Let op: dit concert vindt plaats bij De Tamboer aan de Hoofdstraat 17