Het Podium

Wegens succes terug in Het Podium: Mooi Wark, Def Americans en Ralph de Jongh!

28 oktober 2019

Zojuist bevestigd: Def Americans, Mooi Wark en Ralph de Jongh komen na het succes van hun shows in 2020 terug naar Het Podium! Ook is er zaterdag 11 januari 2020 een avond met Red Hot Chili Peppers en Rage Against The Machine tributes geboekt. De kaartverkoop voor alle concerten is gestart. 

De Peppers + Rage Against The Machine - 11 januari 

By The Way, Californication, Otherside, Killing In The Name. Red Hot Chili Peppers en Rage Against The Machine maakten in de jaren '90 faam met deze songs en hun eigenwijze funk, rap en vlammende rock.
De muzikanten van De Peppers ontmoetten elkaar op het Artez conservatorium in Enschede. In een waanzinnige show vol oppeppende energie combineren ze de dikste gitaarriffs, de meest funky slapbas en rappende zang tot een ware Peppersbelevenis.
De jonge heren van Rage Against The System vonden elkaar in muzikantschap, speelenergie en de liefde voor RATM. De beste tracks van deze band worden uitgevoerd in een krachtige, destructieve live performance!

Bestel hier kaarten

Ralph de Jongh - 1 februari

Ralph is geen onbekende in Het Podium. Met zijn unieke speelstijl, zijn klompen en begeleid door een ijzersterke band belichaamt hij de blues. Als in een trance legt hij zijn ziel bloot tijdens zijn concerten. Dit is puur. Dit is emotie. Dit is Ralph de Jongh!

Bestel direct kaarten

Mooi Wark - 7 februari 

Bij de optredens van Mooi Wark draait het vooral om improvisatie en interactie met het publiek, hierdoor is elk optreden anders. Het repertoire bestaat vaak uit veel vrolijke nummers, meestal rock-'n-roll. In 2019 stond Mooi Wark in een binnen no time uitverkocht Podium. Dat smaakt naar meer... ben je er weer bij?

Bestel snel!

Def Americans Johnny Cash Tribute - 21 maart 

Ze stonden al twee keer in een tot de nok toe uitverkocht Podium en zijn nu terug ter gelegenheid van hun 12,5 jarig jubileum: Def Americans! De allerbeste en allermooiste songs van de legendarische Man In Black staan centraal. Ook heeft de band een nieuwe cd en LP op zak, met daarop bijzondere favoriete nummers van de band. Kom toasten op het jubileum en op de Amerikaanse outlaw Johnny Cash. 

Bestel nu kaarten